Από το Διαφάνι στον καναπέ του «Καλύτερα δε γίνεται» βρέθηκε ο Λεωνίδας Κακούρης.
Ο Δούκας Σεβαστός των «Άγριων Μελισσών» μίλησε για το πολυαναμενόμενο φινάλε της αγαπημένης σειράς και έκανε ειδική μνεία στον ρόλο που υποδύεται.
«Θα κλάψετε πολύ στα επόμενα επεισόδια στις «Άγριες Μέλισσες». Ήδη έχει ξεκινήσει να διαφαίνεται αυτό εδώ και κάποιες εβδομάδες που ήρθαν τα σενάρια και διέρρευσαν στους τεχνικούς μας. Και είναι συγκινητικό όταν έρχονται οι τεχνικοί, που έχεις ζήσει μαζί τους πολύ δύσκολες στιγμές πίεσης και άγχους», είπε αρχικά.
Και πρόσθεσε για τον ρόλο του: «Περίμενα και εγώ με μεγάλη αγωνία πώς θα τελειώσει αυτός ο ήρωας, ο Δούκας Σεβαστός και πραγματικά του έδωσαν μια ευκαιρία οι σεναριογράφοι να φτάσει σε ένα σημείο που να μπορεί να πει κανείς ότι τελικά αυτός ο άνθρωπος δεν άφησε πίσω του μόνο πόνο».
Όσο για το μεγάλο φινάλε;
«Δεν θα γίνουν σκοτωμοί για να σκοτωθεί κόσμος. Άλλωστε δεν βασίστηκε ποτέ σε τέτοια κλισέ η σειρά», τόνισε.
«Οι «Άγριες Μέλισσες» δοκιμάστηκαν πάρα πολύ αυτά τα τρία χρόνια με την έννοια ότι ξεκίνησαν τον πρώτο χρόνο για να κλείσουν τον κύκλο τους, η επιτυχία ήταν πάρα πολύ μεγάλη οπότε συνεχίστηκαν τον δεύτερο χρόνο που έκαναν εξίσου πολύ μεγάλη – ίσως και μεγαλύτερη – επιτυχία και από κει και πέρα, εφόσον η διάθεση όλων ήταν να συνεχιστεί αυτή η ιστορία, το πρώτο που έγινε να ρωτήσουν οι υπεύθυνοι τους δημιουργούς. Στο αν οι ήρωες έτσι όπως είναι σε αυτή τη δεδομένη χρονική στιγμή, το μυαλό τους μάς έχει δώσει τόσο υπέροχες ατάκες», συμπλήρωσε.
Τέτοια εποχή οι περισσότεροι από εμάς νιώθουμε μια ανανεωμένη ενέργεια και διάθεση. Και σύμφωνα με την επιστήμη η άνοιξη η κατάλληλη εποχή για νέες αρχές
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας