Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Έλλη Τρίγγου: «Δεν θα μου λείψει ο ρόλος μου στις “Άγριες Μέλισσες”»

Έλλη Τρίγγου: «Δεν θα μου λείψει ο ρόλος μου στις “Άγριες Μέλισσες”»

«Θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι», τονίζει η ηθοποιός

Η Έλλη Τρίγγου που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε από τον ρόλο της «Ασημίνας Σταμίρη» στις «Άγριες Μέλισσες» βρέθηκε καλεσμένη το βράδυ της Τρίτης (14/6) στην εκπομπή «Αυτός και ο άλλος».

Η ταλαντούχα ηθοποιός αναφέρθηκε στον γάμο, στην καριέρα της και στην επιτυχημένη σειρά που πρωταγωνιστεί και ετοιμάζεται να ρίξει τίτλους τέλους μετά από τρεις σεζόν.

Όπως είπε, μια τέταρτη σεζόν θα ήταν κρίμα για τις «Άγριες Μέλισσες».

Παράλληλα, τόνισε ότι δεν ξέρει το τέλος της «Ασημίνας».

«Οι “Άγριες Μέλισσες”, ναι, θα τελειώσουν φέτος. Δεν θα ήταν κρίμα να έχει και τέταρτο χρόνο αυτή η σειρά; Τρία χρόνια τα έχουμε δει όλα! Όλα όμως! Τους έρωτες, τις περιπέτειες του Διαφανίου, τους σκοτωμούς, τα φονικά, τα πολιτικά. Τι άλλο θα βλέπαμε τον τέταρτο χρόνο; Θα ήταν κρίμα για κάτι τόσο όμορφο», είπε.

Και πρόσθεσε: «Νομίζω πως δεν θα συνέχιζα εγώ και τέταρτη σεζόν. Είμαι πλήρης από αυτό, είμαι πάρα πολύ γεμάτη. Ο ρόλος μου δεν θα μου λείψει, γιατί θα τον έχω πάντα κάπου φυλαγμένο, θα τον θυμάμαι. Άρα με έναν τρόπο δεν θα τον χάσω. Τον έχω χορτάσει επίσης τον ρόλο μου οπότε νιώθω καλά. Ο κύκλος αυτός για μένα κλείνει πολύ όμορφα. Είναι πολύ ωραίο να ολοκληρώνονται τα πράγματα γιατί αυτό επιτρέπει σε κάτι άλλο να ξεκινήσει. Αν μένουν όλα λίγο μετέωρα είναι σαν να φρενάρεις την διαδικασία».

«Το τέλος της σειράς δεν το ξέρω. Θέλω το χωριό μας να μην γίνει αεροδρόμιο, να μείνουμε στην ησυχία μας και να συνεχίσει η Ασημίνα να γράφει που της αρέσει η δημοσιογραφία. Να ζει όμορφα και ωραία με όποιον και όπου νιώθει καλά. Με την Ασημίνα βρέθηκαν πολλά κοινά σημεία. Είναι ευαίσθητο πλάσμα, έχει μια καλοσύνη», συμπλήρωσε.

Δείτε ένα απόσπασμα από όσα είπε

Sports in

Μπάγερν Μονάχου – Άρσεναλ 1-0: Ο Κίμιχ έστειλε τους Βαυαρούς στα ημιτελικά

Η γκολάρα του Κίμιχ ήταν αρκετή για την Μπάγερν που νίκησε με 1-0 την Άρσεναλ και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Champions League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024