Γιορτή του Πατέρα σήμερα, 19 Ιουνίου 2022, και η Finos Film εύχεται «χρόνια πολλά» με ένα μοναδικό βίντεο.
Μέσα σε μόλις ένα λεπτό, εμφανίζονται οι μπαμπάδες που άφησαν εποχή σε πρωταγωνιστικούς ρόλους ταινιών της Finos Film. Άλλοι αυστηροί, άλλοι πιο… χαλαροί, αλλά όλοι τους με ένα κοινό: την απεριόριστη αγάπη τους για τα παιδιά τους.
Απολαύστε το βίντεο:
Πατέρας. Ο καθημερινός μας ήρωας, που μας δίνει δύναμη και καθοδήγηση. Από την εποχή της Φίνος Φιλμ, πολλά έμειναν ίδια και πολλά άλλαξαν. Σήμερα, οι πατεράδες είναι παρόντες περισσότερο από ποτέ και αυτή η παρουσία κάνει όλη την διαφορά στα παιδιά. Χρόνια πολλά μπαμπάδες!! pic.twitter.com/QDhLV5lxc9
Μυστικά, σχέσεις και συγκρούσεις ξεδιπλώνονται μέσα από τις ζωές τριών ανθρώπων που προσπαθούν να σταθούν ο ένας απέναντι στον άλλον και τελικά απέναντι στον ίδιο τους τον εαυτό.
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας