Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Λαμία – Βέροια 1-1: Η μοιρασιά «κράτησε» τη Λαμία στη Super League (vids)

Λαμία – Βέροια 1-1: Η μοιρασιά «κράτησε» τη Λαμία στη Super League (vids)

Η Λαμία έμεινε στο 1-1 με τη Βέροια, αλλά η νίκη στον πρώτο αγώνα των μπαράζ, τη διατήρησε στη Super League.

Η Λαμία θα αγωνίζεται και από τη νέα σεζόν στη Superleague!

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι στο ΔΑΔΚ Λαμίας, η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα ήρθε ισόπαλη (1-1) με τη Βέροια στη ρεβάνς για τη μάχη παραμονής/ανόδου στη Superleague και, χάρη στα 2 εκτός έδρας γκολ που είχε πετύχει στο πρώτο μεταξύ τους ματς, κατάφερε να κερδίσει την παραμονής της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, παίρνοντας τη νίκη στο ζευγάρι με συνολικό σκορ 3-2.

Θυμηθείτε ΕΔΩ το Live της αναμέτρησης.

Το ματς είχε ρυθμό και ένταση από το ξεκίνημα, ωστόσο έλειπαν οι φάσεις. Στην πρώτη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ, η Βέροια κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Μετά από κόρνερ από αριστερά, ο Γαβριηλίδης έπιασε την κεφαλιά, η μπάλα βρήκε στον Γιακουμάκη και κατέληξε στα δίχτυα για το 0-1 στο 28′.

Το μομέντουμ ήταν ξεκάθαρα υπέρ των φιλοξενούμενων, οι οποίοι πίεζαν και έχασαν ευκαιρία για το δεύτερο γκολ στο 31′. Ο Φοφανά έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ, ενώ η Λαμία απείλησε στο 43′. Ο Τζανδάρης έκανε το σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Παπαδόπουλος έδιωξε σε κόρνερ. Στη συνέχεια το σουτ του Άνχελ πέρασε άουτ.

Με την έναρξη του δευτέρου 45λέπτου, η Βέροια έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0, με τον Φοφανά να αστοχεί από πλεονεκτική θέση, ενώ ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά στο 53′ με σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Σαράνοφ μπλόκαρε την μπάλα.

Η Λαμία ανέβασε την απόδοσή της, έψαξε το γκολ της ισοφάρισης για να «κλειδώσει» την πρόκριση και να ανασάνει. Και το έκανε με εκπληκτικό τρόπο. Κι αυτό γιατί ο Μπεχαράνο έπιασε ένα ασύλληπτο πλασέ στην κίνηση από το ημικύκλιο της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1 στο 78′!

Το 1-1 έμεινε ως το τέλος και χάρη στα 2 εκτός έδρας γκολ του πρώτου παιχνιδιού, η Λαμία εξασφάλισε την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου και τη νέα σεζόν.

ΛΑΜΙΑ: Σαράνοβ, Μαρτίνεθ, Νταβίντ, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Προβυδάκης, Τζανδάρης, Νούνιες, Μπεχαράνο, Καραμάνος, Μανούσος

ΒΕΡΟΙΑ: Παπαδόπουλος, Μπουκουβάλας, Μαραγκός, Δημόπουλος, Πεταυράκης, Μούργος, Κάτσε, Γαβριηλίδης, Φοφανά, Πασάς, Γιακουμάκης

Sports in

Κυκλοφορούν και… εξαφανίζονται τα εισιτήρια για το πρώτο ματς με τη Φενέρμπαχτσε

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός για τα εισιτήρια του μεγάλου αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024