Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για τον εντοπισμό ορειβάτη στον Όλυμπο.
Πρόκειται για 76χρονο Ούγγρο ορειβάτης ο οποίος τελευταία φορά εθεάθη χθες το απόγευμα στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός» (Ζολώτα).
Έκτοτε τα ίχνη του χάθηκαν και μάλιστα εικάζεται ότι χθες το βράδυ την κορυφή του ψηλότερου βουνού της Ελλάδας έπληξαν έντονα καιρικά φαινόμενα.
Αυτή τη ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η επιχείρηση της Πυροσβεστικής Λιτοχώρου τα στελέχη της οποίας μαζί με κλιμάκιο της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης αναζητούν τα ίχνη του 76χρονου Ούγγρου Ορειβάτη.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).