Με ανάρτησή του στα social media ευχαρίστησε όσους συνεργάστηκε τα τρία χρόνια που ήταν διευθυντής επικοινωνίας του Ολυμπιακού και φυσικά τον ηγέτη του συλλόγου, Βαγγέλη Μαρινάκη
Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στον Βαγγέλη Μαρινάκη για την ευκαιρία που του έδωσε να υπηρετήσει τον Ολυμπιακό είπε ο Νίκος Γαβαλάς με ανάρτησή του στα social media, λίγες ώρες μετά την αποχώρησή του από τη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της πειραϊκής ΠΑΕ και την τοποθέτησή του στη Διεύθυνση Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.
«Αισθάνομαι ευλογημένος για αυτές τις στιγμές και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε», ανέφερε μεταξύ άλλων και πρόσθεσε: «Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω με τις ίδιες αρχές να πορευτώ από τη νέα θέση, που μου εμπιστεύεται ο κ. Μαρινάκης, αυτή της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως και του υπεύθυνου του project «100 Χρόνια Θρύλος, 1925-2025».
Αναλυτικά η ανάρτηση:
Η ομορφιά της ζωής κρύβεται στους κύκλους της. Σημασία δεν έχει το διάστημα, αλλά ο τρόπος που τους ζεις. Και είναι αλήθεια πως εδώ και τρία χρόνια, έζησα έντονες στιγμές στη θέση του Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός.
Αισθάνομαι ευλογημένος για αυτές τις στιγμές και οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ προς τον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη για τη μεγάλη ευκαιρία που μου έδωσε.
Από την πρώτη ημέρα έως και σήμερα, πορεύτηκα με σεβασμό στην ιστορία του Ολυμπιακού, χωρίς στείρες συγκρούσεις, με προτεραιότητα το διάλογο και το σεβασμό. Μαζί με τους άμεσους συνεργάτες μου, Βασίλη Δούκα και Αλέξη Περδίκη, όπως και τον Πάρη Φραγκούλη με τα υψηλής αισθητικής βίντεό του, τους οποίους και ευχαριστώ, εργαστήκαμε σκληρά για να το καταφέρουμε. Αμέριστη συμπαράσταση και άριστη συνεργασία είχαμε από το σύνολο των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος σε αυτήν μας την πορεία.
Επιπλέον, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συναδέλφους των ομάδων της Super League με τους οποίους πραγματικά είχα μία γόνιμη συνεργασία.
Τέλος, ευχαριστώ τους ρεπόρτερ που καλύπτουν τα θέματα του Ολυμπιακού για αυτά τα τρία χρόνια «κοινής» μας διαδρομής.
Παραδίδω τη σκυτάλη της Διεύθυνσης Επικοινωνίας και του Γραφείου Τύπου στους άξιους συνάδελφους, Γρηγόρη Μπάτη, Δημήτρη Σαμόλη και Δημήτρη Μαργωμένο, στους οποίους εύχομαι από καρδιάς καλή επιτυχία.
Ο Ολυμπιακός είναι η οικογένειά μου. Θα προσπαθήσω με τις ίδιες αρχές να πορευτώ από τη νέα θέση, που μου εμπιστεύεται ο κ. Μαρινάκης, αυτή της Διεύθυνσης Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, όπως και του υπεύθυνου του project «100 Χρόνια Θρύλος, 1925-2025».
Ένας νέος κύκλος ανοίγει με πολλές όμορφες προκλήσεις στο τέλος του οποίου ευελπιστώ να φανώ αντάξιος της ιστορίας του Ολυμπιακού.
Και επί προσωπικού: είμαι σίγουρος πως εκεί ψηλά, ο Μιλτιάδης και ο Νικήτας εξακολουθούν να καμαρώνουν και να χαμογελούν.
Kάθε Κυριακή στις 11:30 π.μ, σε μια παράσταση για όλη την οικογένεια που υμνεί τη φιλία, την ελευθερία και το μεγάλο ταξίδι της ζωής από την παιδική ηλικία στην ενηλικίωση.
Η οικογένεια της Μακάμπι πενθεί καθώς έφυγε από τη ζωή ένας εκ των ιδιοκτητών του συλλόγου ο Ντέιβιντ Φέντερμαν. Ανακοίνωση εξέδωσε ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός
Tο πείραμα της Ιμπίθα και η μάχη για πιο συμπεριληπτικά σχολεία - Ρυθμίσεις και απαγορεύσεις σε τουλάχιστον 20 δημόσια σχολεία ανοίγουν μια ευρύτερη συζήτηση για τον ρόλο του πιο δημοφιλούς σπορ στην καθημερινότητα των παιδιών