Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αντώνης Καφετζόπουλος: Ξεπέρασα την κατάθλιψη με φάρμακα και ψυχίατρο

Αντώνης Καφετζόπουλος: Ξεπέρασα την κατάθλιψη με φάρμακα και ψυχίατρο

Ο ηθοποιός αναφέρθηκε και σε ένα ενδεχόμενο remake της σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» μίλησε ο ηθοποιός, Αντώνης Καφετζόπουλος αποκαλύπτοντας πώς ξεπέρασε την κατάθλιψη, το ενδεχόμενο ενός remake της πετυχημένης σειράς «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» και το κίνημα #MeToo.

Στη σειρά «Αστροφεγγιά», την πρώτη έγχρωμη σειρά της ελληνικής τηλεόρασης που προβαλλόταν το 1980, όπου και πρωταγωνιστούσε ο ίδιος, μίλησε αρχικά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Όπως λέει δεν είχε κανένα θέμα με την αναγνωρισιμότητα. «Κυκλοφορούσα με το τρόλεϊ πριν και μετά την «Αστροφεγγιά». Κανένας δεν σου έδινε σημασία, έλεγαν “α, το παιδί που παίζει στην “Αστροφεγγιά”» θυμάται.

Αναφέρει επίσης πως η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» στην οποία επίσης πρωταγωνίστησε, αποτελεί μια δουλειά που ξεχωρίζει. «Όλοι όσοι συμμετείχαμε στον “Σιωπηλό Δρόμο” ήμασταν ευχαριστημένοι» προσθέτει.

Μιλώντας επίσης για την πετυχημένη σειρά «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή» αποκαλύπτει πως του είχαν προτείνει αρχικά να κάνει τον ρομαντικό γιατρό, ωστόσο αρνήθηκε και ζήτησε να κάνει τον ρόλο του «Ακάλυπτου».

«Συζητήθηκε να γίνει ένα remake της σειράς, αλλά μου φάνηκε ότι ήταν “περσινά ξινά σταφύλια”» λέει χαρακτηριστικά και δηλώνει πως θα έκανε ένα remake μόνο στην περίπτωση ενός καλού σεναρίου, όπως τα πρώτα της σειράς.

Κατόπιν, δηλώνει πως θα παρουσίαζε ξανά τηλεπαιχνίδι. «Είναι καλή δουλειά, δουλεύεις λίγο και δεν επενδύεις ψυχικά» συμπληρώνει.

Σε ό,τι αφορά την περίοδο που διεγνώσθη με κατάθλιψη, αναφέρει πως είναι μια φάση που όλα τα βλέπεις μαύρα και έχεις ενοχές. «Την κατάθλιψη την ξεπέρασα με φάρμακο και ψυχίατρο» αποκαλύπτει.

Σχετικά με το ελληνικό #metoo λέει πως ο ίδιος δεν έχει συνεργαστεί με ανθρώπους που κατηγορούνται για κακοποίηση.

«Είχαν πέσει στην αντίληψή μου κακοποιητικές συμπεριφορές. Αυτό που ξεκίνησε η Ζέτα Δούκα βοήθησε και άλλους ανθρώπους να μιλήσουν για πράγματα που δεν μπορούσαμε να φανταστούμε» δηλώνει και προσθέτει πως όλο αυτό με το metoo «ήταν μια μεγάλη στιγμή για την ελληνική κοινωνία, όχι μόνο για το θέατρο».

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος θα είναι τον χειμώνα στην παράσταση «Η μεγάλη μαγεία του Εντουάρντο ντε Φιλίππου».

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024