Νιτρορύπανση: Αναρτήθηκαν τα οριστικά αποτελέσματα – Οι 8.014 δικαιούχοι
Το συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης για την 2η και 3η πρόσκληση της δράσης «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα»
Σε 8.014 ανέρχονται οι δικαιούχοι που εντάσσονται στη δράση για «Μείωση της ρύπανσης νερού από γεωργική δραστηριότητα» (νιτρορύπανση) του ΠΑΑ.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της 2ης Πρόσκλησης που περιλαμβάνει τις δεσμεύσεις Α και Β εντάσσονται 7.957 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 85.383,2 εκτάρια και συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης για τη διετία 102.459.816 ευρώ.
Στο πλαίσιο της 3ης Πρόσκλησης που περιλαμβάνει τη δέσμευση Γ εντάσσονται 57 δικαιούχοι με συνολική αιτούμενη έκταση 205,3 εκτάρια και συνολικό μέγιστο ποσό ενίσχυσης για τη διετία 175.139,82 ευρώ.
Οι οριστικοί πίνακες για την 2η και 3η πρόσκληση αναρτήθηκαν από την Διεύθυνση Περιβάλλοντος Χωροταξίας και Κλιματικής Αλλαγής του ΥπΑΑΤ, μετά την ολοκλήρωση της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης των αιτήσεων στήριξης που υποβλήθηκαν, ενώ η οριστική κατάταξη έγινε σύμφωνα με τον προϋπολογισμό κάθε πρόσκλησης.
Τα αποτελέσματα της τελικής αξιολόγησης και κατάταξης, με τη μορφή οριστικού πίνακα παραδεκτών και μη παραδεκτών αιτήσεων στήριξης, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα (ΠΣ) υποστήριξης της υλοποίησης της δράσης και οι υποψήφιοι της δράσης θα ενημερωθούν για την ανάρτηση του οριστικού πίνακα αποτελεσμάτων καθώς και για την πρόσβασή τους σε αυτόν μέσω του ΠΣ, μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που θα λάβουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση που έχουν δηλώσει στην αίτηση στήριξης.
- Ανισότητα και παιδικός καρκίνος – Σχεδόν όλοι οι θάνατοι στις φτωχότερες χώρες
- Eurovision 2026: Πότε εμφανίζεται ο Akylas με το Ferto στον Α’ Ημιτελικό
- Δωρεάν Συμβουλευτική από το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας (ΚΣΕ) του Δήμου Πειραιά
- Ιταλία: Xάκερς έκλεψαν τους κωδικούς ασφαλείας, των συναγερμών και εισόδων των μουσείων της Φλωρεντίας
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Έφοδος του «ελληνικού FBI» στο σπίτι και το γραφείο του προέδρου της ΓΣΕΕ
- Δήμος Καισαριανής: Θετική εξέλιξη για το Ειδικό Σχολείο «Ρόζα Ιμβριώτη»
- Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για το πλεονέκτημα έδρας – Το 4/4 που στέλνει στην κορυφή και οι ισοβαθμίες (pic)
- Πάσχα: Γεύματα αγάπης από τη Μητρόπολη Πειραιώς, τον Ολυμπιακό, τον Βαγγέλη Μαρινάκη και τον Δήμο Πειραιά
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/nick-owuor-astro-nic-portraits-b25CZm2Nnco-unsplash-315x220.jpg)




























![Ελαιόλαδο: Σε άνοδο οι εισαγωγές παγκοσμίως – Πώς μεταβάλλονται οι τιμές [πίνακες]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/20elaioladoo10-thumb-large-thumb-large-thumb-large-315x220.jpg)


















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442