Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ωρα… Ευρώπης για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη

Ωρα… Ευρώπης για Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ και Άρη

Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης μαθαίνουν σήμερα (15/6) τους πρώτους αντιπάλους τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στη… μάχη της κληρωτίδας ρίχνονται σήμερα οι τρεις από τις τέσσερις ελληνικές ομάδες! Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης θα μάθουν τους πρώτους αντιπάλους τους -ή τα ζευγάρια από τα οποία θα προκύψουν αυτοί.

Με τον Παναθηναϊκό να ξεκινάει αργότερα την ευρωπαϊκή του περιπέτεια, την αρχή κάνουν οι «ερυθρόλευκοι» και οι δύο σύλλογοι της Θεσσαλονίκης. Η αρμάδα του Πέδρο Μαρτίνς θα μπει στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό του Champions League, ενώ ΠΑΟΚ και Άρης, θα μάθουν τους αντιπάλους τους στον δεύτερο προκριματικό του Europa Conference League.

Η κλήρωση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη στις 13:00 και μία ώρα μετά, στις 14:00, θα πραγματοποιηθεί εκείνη των ΠΑΟΚ και Άρη για την τρίτη διασυλλογική διοργάνωση.

Η UEFA έχει ανακοινώσει από χθες τα υπογκρούπ, με τον Ολυμπιακό να γνωρίζει τους υποψήφιους αντιπάλους του. Οι πρωταθλητές Ελλάδας απέφυγαν το… εμπόδιο της Ζυρίχης, με την Μακάμπι Χάιφα ωστόσο να παραμένει στο ταμπλό τους.

Αναλυτικά όλοι οι υποφήψιοι αντίπαλοι του Ολυμπιακού:

Μάριμπορ (Σλοβενία)-Σαχτιόρ Σολιγκόρσκ (Λευκορωσία)
Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Τίρανα (Αλβανία)
Μακάμπι Χάιφα
Σάμροκ Ρόβερς (Ιρλανδία)-Χιμπέρνιανς (Μάλτα)

Θυμίζουμε, πως τα πρώτα ματς του 2ου προκριματικού θα διεξαχθούν 19-20 Ιουλίου και οι επαναληπτικοί 26-27. Η κλήρωση του 3ου προκριματικού θα πραγματοποιηθεί νωρίτερα, στις 18 Ιουλίου.

Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ και τον Άρη, η λίστα με τους υποψήφιους αντιπάλους δεν… τρομάζει τις ελληνικές ομάδες.

Συγκεκριμένα:

Οι πιθανοί αντίπαλοι των ασπρόμαυρων είναι οι εξής: Τζουργκάρντεν (Σουηδία), Λέφσκι Σόφιας (Βουλγαρία), Ακαδημία Πούσκας (Ουγγαρία), Ρασίνγκ Ουνιόν (Λουξεμβούργο) ή ο νικητής του ζευγαριού Φλοριάνα (Μάλτα) ή Πετροκούμπ (Μολδαβία).

Και οι πιθανοί αντίπαλοι των κιτρίνων είναι οι: Μακάμπι Νετάνια (Ισραήλ), Μπότεφ Πλόβντιβ (Βουλγαρία), Γκαμπάλα (Αζερμπαϊτζάν), Γκόμελ (Λευκορωσία) ή ο νικητής του ζευγαριού Γκζίρα Γιουνάιτεντ (Μάλτα)-Ατλέτικ Κλαμπ Ντ’ Εσκάλντ (Ανδόρα).

Τα πρώτα ματς έχουν οριστεί για τις 21 Ιουλίου, με τις ρεβάνς μία εβδομάδα αργότερα, στις 28 του μήνα. Θυμίζουμε, πως ο Άρης μόνο σε αυτόν τον γύρο θα είναι στους «ισχυρούς». Αν καταφέρει να προκριθεί στην επόμενη φάση θα είναι διαρκώς στους «ανίσχυρους».

Sports in

8 Ιουλίου-15 Απριλίου: τόσο διάστημα περίμενε ο Σλούκας…

Η μετακίνηση του Κώστα Σλούκα στον Παναθηναϊκό και η ανακοίνωση στις 8 Ιουλίου ήταν μια στιγμή που έφερε δονήσεις στο ελληνικό και ευρωπαϊκό μπάσκετ.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024