Στην οικογένεια της Λίβερπουλ ανήκει με κάθε επισημότητα ο Ντάργουιν Νούνιες.
Οι Reds έκαναν δικό τους τον νεαρό επιθετικό, με τον Γιούργκεν Κλοπ να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Ο Γερμανός τεχνικός αποθέωσε τον Ουρουγουανό άσο, υπογραμμίζοντας πως έχει όλο το… πακέτο που αναζητούσε η Λίβερπουλ.
«Εχει όλα τα κομμάτια που ψάχνουμε. Μπορεί να επιβάλλει τον ρυθμό του, φέρνει ενέργεια, μπορεί να απειλήσει και από τον άξονα και από τα πλάγια.
Είναι επιθετικός και δυναμικός με την κίνησή του. Παίζει άφοβα, είναι δυνατός. Το ξέρω ότι θα ενθουσιάσει τους φιλάθλους μας», δήλωσε για τον Ντάργουιν Νούνιες ο Γιούργκεν Κλοπ.
Η ιστορική συναυλία της Σακίρα στην Κοπακαμπάνα του Ρίο ντε Τζανέιρο είχε και... ποδοσφαιρική χροιά, αφού το πλήθος ξέσπασε κατά του πρώην συζύγου της, Ζεράρ Πικέ.
Εκτός εαυτού βγήκε ο Αμερικανός Τρίσταν Μπόιερ μετά από ποινή που δέχθηκε η οποία του κόστισε το παιχνίδι και την πλήρωσαν ρακέτες, πάγκοι, πόρτες και... διαιτητής.
Στο Diamond League της Σανγκάης θα κάνει την πρώτη του εμφάνιση για τη θερινή περίοδο του 2026 ο Εμμανουήλ Καραλής – Αναλυτικά, το καλοκαιρινό πρόγραμμά του.