Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μίσιτς: «Τα πάντα είναι ξεχωριστά με τον Αταμάν – Θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος της Έφες»

Μίσιτς: «Τα πάντα είναι ξεχωριστά με τον Αταμάν – Θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος της Έφες»

Ο Βασίλιε Μίσιτς μίλησε για τη σχέση του με τον Εργκίν Αταμάν, για τον Σέιν Λάρκιν, αλλά και για τις ατομικές του διακρίσεις.

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, ο Βασίλιε Μίσιτς μίλησε για τις σχέσεις του με τον Εργκίν Αταμάν, τονίζοντας πως οι δυο τους δεν μιλούν πολύ, ενώ αναφέρθηκε και στην εμπιστοσύνη που του έδειξε ο Τούρκος κόουτς.

Παράλληλα, ο Σέρβος γκαρντό στάθηκε στον συμπαίκτη του Σέιν Λάρκιν, αλλά και στις ατομικές του διακρίσεις, τονίζοντας ότι θέλει να τον θυμάται ο κόσμος.

Οι δηλώσεις του Βασίλιε Μίσιτς:

Για τον Εργκίν Αταμάν: «Τα πάντα είναι τόσο ξεχωριστά με αυτόν. Στην σχέση μας, δεν περνάμε πολύ χρόνοι μιλώντας. Η πρώτη μας συζήτηση δεν κράτησε πάνω από 5 λεπτά. Ήμουν στη Λιθουανία και μου προσέφερε τον ρόλο του κόμπο γκαρντ.

Ήμουν τυχερός που μπήκα στην ομάδα από την πρώτη μέρα. Προσπαθούσα να κερδίσω την εμπιστοσύνη του προπονητή. Και έπαιξα πραγματικά καλά. Μετά απ’ αυτό άρχισε να με εμπιστεύεται.

Έδωσα κάτι διαφορετικό στην ομάδα. Στο τέλος της σεζόν κατάλαβε πως μπορούσε να με εμπιστευτεί. Τότε ανανέωσα για άλλα δύο χρόνια. Χωρίς να μιλάμε πολύ ταιριάξαμε ο ένας με τον άλλο».

Για τον Σέιν Λάρκιν: «Είναι ο καλύτερος συμπαίκτης που είχα ποτέ. Έχει και μπασκετική και ατομική ποιότητα. Δεν συμπεριφέρεται ποτέ σαν να είναι ο καλύτερος. Πάντα είναι έτοιμος να συνεργαστεί. Όσο θέλει να είναι ομιλητικός, τα πάντα είναι πιο ομαλά και σωστά».

Για τις ατομικές του διακρίσεις: «Ποτέ δεν έπαιρνα διακρίσεις, ειδικά σε ατομικό επίπεδο. Επειδή μεγαλώνοντας ως ένα μεγάλο ταλέντο με δυνατότητες, κουβαλάς την πίεση από νωρίς και όλες τις επιπρόσθετες πληροφορίες που σε κάνουν να νιώθεις περισσότερη πίεση. Θα ήθελα να με θυμάται ο κόσμος της Έφες και οι άνθρωποι της γενιάς μου».

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024