Από θαύμα σώθηκαν δύο νεαρές κοπέλες, μετά από τροχαίο, που σημειώθηκε όταν αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε τζαμαρία καταστήματος, στην οδό Kαραολή Μιχαλάκη, στην περιοχή των Συκεών Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό συνέβη κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες λίγο πριν τις 11:00 σήμερα το πρωί,σύμφωνα με το thesstoday.gr. Το όχημα, ξέφυγε της πορείας του, με αποτέλεσμα να εισβάλει σε κατάστημα της περιοχής.
Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να σπάσει ολόκληρη η τζαμαρία και καταπλακώσει δύο νεαρές κοπέλες, οι οποίες τραυματίστηκαν από τα γυαλιά, ευτυχώς ελαφρά. Το αυτοκίνητο οδηγούσε γυναίκα, η οποία όταν κατέβηκε από το όχημα λιποθύμησε από το σοκ. Και οι τρεις γυναίκες διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο.
Το «Τάμα» μια θεατρική εμπειρία που υπόσχεται να συγκινήσει και να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών. Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να την απολαύσει για λίγες παραστάσεις στο Σύγχρονο Θέατρο.