Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρένος Χαραλαμπίδης: Στο Survivor δεν θα πήγαινα γιατί είμαι φλώρος

Ρένος Χαραλαμπίδης: Στο Survivor δεν θα πήγαινα γιατί είμαι φλώρος

Ο ηθοποιός θεωρεί ότι οι καριέρες χτίζονται με τα ναι

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης αναφέρθηκε εκτενώς στην καριέρα του αλλά και στα ριάλιτι επιβίωσης.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και συγγραφέας μίλησε ακόμα για το metoo και για λάθος επιλογές που έχει κάνει στο παρελθόν.

«Είμαι λίγο αφελής με τους ανθρώπους, δεν είμαι διεισδυτικός. Έχω πολλούς τρόπους να είμαι αφελής και στα επαγγελματικά και στα προσωπικά μου. Πέφτω επανειλημμένα, όχι στη γελοιότητα του καμακιού, αλλά σε άλλες γελοιότητες, όπως ατυχείς καλλιτεχνικές επιλογές», είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε πως αυτό που πιστεύουν όλοι ότι ένας ηθοποιός χτίζει καριέρα με τα «όχι» που λέει σε διάφορες προτάσεις, είναι λάθος.

«Λάθος παιδιά, μεγάλο λάθος. Τα «ναι» φτιάχνουν την καριέρα. Ακόμα κλαίω για τα «όχι» που είπα», ανέφερε και συμπλήρωσε: «Στα ’90ς μου έλεγαν ότι η τηλεόραση δεν έχει διαχρονικότητα».

Όσο για τις επαναλήψεις των σειρών που έχει παίξει, ο Ρένος Χαραλαμπίδης δήλωσε: «Όταν πέρυσι στην καραντίνα, το «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» τίναξε τη μπάνκα στον αέρα με την τηλεθέαση, σκέφτηκα πόσο λάθος προβλέψεις κάναμε τότε. Είναι αμήχανο να βλέπεις τον εαυτό σου νέο και εν κινήσει. Είμαι γενικά, ηθοποιός περί των ταυτίσεων. Το κοινό με ταυτίζει με τον «Μάνο» και άλλοι με αυτόν από το «Βότκα Πορτοκάλι»».

Σχετικά με το #MeToo ο ίδιος δήλωσε: «Δεν με επέλεγαν σε δουλειές οι άνθρωποι που πρωταγωνιστούν στο #MeToo. Καμιά φορά οι άνθρωποι επιλέγουν τα θύματά τους, επέλεγαν ανθρώπους στους οποίους μπορούσαν να ασκήσουν βία. Υπάρχουν όρια όμως, όποιος τα καπατά πρέπει να τιμωρείται. Η εξουσία που έχουμε εμείς είναι εξουσία της πλάκας. Αν μια τόσο μικρή εξουσία μπορεί να σε αλλοιώσει, είσαι σάπιος», τόνισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Τέλος, αναφορικά με τα ριάλιτι και πιο συγκεκριμένα, το Survivor, δήλωσε: «Στο Survivor δεν θα πήγαινα, γιατί είμαι φλώρος. Πού να επιβιώσω ένας τέτοιος λελές με τέτοιους άγριους;».

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024