
Μαρινέλλα – Νατάσα Θεοδωρίδου: Αναβλήθηκε η συναυλία τους στο Κατράκειο Θέατρο – Τι συνέβη
Δείτε την επίσημη ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής
Δυσάρεστα είναι τα νέα για τους θαυμαστές της Μαρινέλλας και της Νατάσας Θεοδωρίδου, που περίμεναν πως και πως την κοινή τους εμφάνιση σήμερα 15 Ιουνίου στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας.
Ωστόσο, λόγω κρούσματος κοροναϊού στην ευρύτερη καλλιτεχνική ομάδα η συναυλία των δύο τραγουδιστριών αναβάλλεται.
Σύμφωνα με την επίσημη της εταιρίας παραγωγής, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 6 Ιουλίου.
Ακολουθεί η ανακοίνωση:
«Η εταιρία παραγωγής GALAXIAS LIVE PRODUCTIONS ενημερώνει το κοινό ότι η sold out συναυλία “ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ – ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ” δυστυχώς δεν θα πραγματοποιηθεί σήμερα Τετάρτη 15/6/2022 στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας , λόγω κρούσματος COVID-19 στην ευρύτερη καλλιτεχνική ομάδα. Η συναυλία των δύο καλλιτεχνών μεταφέρεται για την Τετάρτη 6 /7/2022».
Επίσης, η Νατάσα Θεοδωρίδου έκανε τη δική της ανάρτηση. Δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο και ανέφερε:
«Παιδιά τα εισιτήρια σας ισχύουν κανονικά για τις 6/7. Όσοι δε μπορείτε να έρθετε θα ειδοποιηθείτε για τη διαδικασία ακύρωσης. Ο @kostaskarafotis_ κι εγώ τα λέμε το Σάββατο 18/6 στην Κοζάνη. Σας αγαπάω»
- Έλενα Τοπαλίδου: Αναβλήθηκε η δίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Ελεύθερη η ηθοποιός
- Χαμάς: Δεν θα αφοπλιστούμε, αλλά μόνο η αστυνομία θα φέρει όπλα, δηλώνει μέλος του πολιτικού γραφείου της
- «Ο νέος προπονητής του Άρη έχει το μπάσκετ πάντα στο μυαλό του» – Η ανάρτηση της Euroleague για τον Σπανούλη
- Κοσμική θύελλα: Επιστήμονες εντόπισαν τον κρυφό άνεμο που πνέει εδώ και 20.000 χρόνια στο Γαλαξία μας
- Ο Νετανιάχου δεν μπορεί να αποφεύγει τις κάλπες για πολύ ακόμα – Τι μπορεί να φέρουν οι εκλογές στο Ισραήλ;
- Κεφαλονιά: Επιχείρηση διάσωσης 62χρονης τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία


