Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σοκ στο ΝΒΑ: Πασίγνωστος παίκτης κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών

Σοκ στο ΝΒΑ: Πασίγνωστος παίκτης κατηγορείται για κατοχή ναρκωτικών

Χαμός στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, καθώς κατηγορείται σταρ για κατοχή ναρκωτικών.

Μεγάλο σκάνδαλο ξέσπασε στο ΝΒΑ. Ο φόργουορντ των Σάρλοτ Χόρνετς, Μοντρέζλ Χάρελ κινδυνεύει με έως και πέντε χρόνια φυλάκιση και πρόστιμο έως και 10.000 δολαρίων καθώς αντιμετωπίζει κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών, αφού οι αρχές ανακοίνωσαν ότι βρήκαν σακούλες μαριχουάνας στο αυτοκίνητό του, κατά τη διάρκεια ελέγχου.

Ο 28χρονος Χάρελ, συνελήφθη στο Ρίτσμοντ του Κεντάκι, από έναν κρατικό στρατιώτη στις 12 Μαΐου επειδή οδηγούσε πίσω από ένα όχημα πολύ κοντά, ανέφεραν ειδησεογραφικά πρακτορεία τη Δευτέρα, επικαλούμενα δικαστικά αρχεία. Ο στρατιώτης είπε ότι μύρισε μαριχουάνα και, μετά από έρευνα, ανακάλυψε 1,3 κιλά (3 pounds) μαριχουάνας σε σακούλες σφραγισμένες μέσα σε ένα σακίδιο στο πίσω κάθισμα.

Ο Χάρελ έχει κατηγορηθεί για διακίνηση λιγότερο από 2,2 κιλών (5 pounds) μαριχουάνας. Αν καταδικαστεί, μπορεί να αντιμετωπίσει ποινή φυλάκισης έως και πέντε ετών. Η δίκη του Χάρελ είχε οριστεί για τη Δευτέρα, αλλά αναβλήθηκε για τις 13 Ιουλίου στο Madison County District Court.

Ο Χάρελ από το 2015 που μπήκε στη λίγκα έχει αγωνιστεί σε Ρόκετς, Κλίπερς, Λέικερς, Ουίζαρντς και Χόρνετς και έχει μέσο όρο 12,9 πόντους και 5,3 ριμπάουντ σε περίπου 21 λεπτά συμμετοχής.

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024