Την προετοιμασία του για τη νέα σεζόν ξεκίνησε σήμερα ο Ολυμπιακός, με το προπονητικό κέντρο του Ρέντη να γεμίζει από κόσμο και τον Πέδρο Μαρτίνς να μπαίνει στη season 5.
Όπως ενημερωθήκατε από to10.gr, στην πρώτη προπόνηση των Πειραιωτών ενόψει της νέας σεζόν βρέθηκαν κανονικά οι Γιουσέφ Ελ Αραμπί και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ενώ το «παρών» έδωσε επίσης ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, αλλά και πέντε δανεικοί.
Ο λόγος για τους Αχμέντ Χασάν, Γιάννη Μασούρα, Νίκολα Τσούμιτς, Λεονάρντο Κούτρη και Λαζάρ Ραντζέλοβιτς, ενώ επίσης στην πρώτη προπόνηση έδωσαν βρέθηκαν μια σειρά από νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας Β΄ του πειραϊκού συλλόγου.
Οι Ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν την προετοιμασία τους, με στόχο την είσοδο στους ομίλους του Champions League και φυσικά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, το οποίο θα είναι το 48ο στην ιστορία του συλλόγου του μεγάλου λιμανιού.
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.