
Νέες παραβιάσεις του εναέριου χώρου από τουρκικά μαχητικά
Σε επτά νέες παραβάσεις και 46 παραβιάσεις, του FIR Αθηνών και του Εθνικού Εναέριου Χώρου προχώρησε η Τουρκία τη Δευτέρα σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο
Σε επτά νέες παραβάσεις και 46 παραβιάσεις, του FIR Αθηνών και του Εθνικού Εναέριου Χώρου προχώρησαν τουρκικά μαχητικά τη Δευτέρα σε Βορειοανατολικό, Κεντρικό και Νοτιοανατολικό Αιγαίο σύμφωνα με το υπουργείο Άμυνας.
Πάνω από το Αιγαίο πέταξαν 11 τουρκικά αεροσκάφη (8 F-16 σε τέσσερα ζεύγη, ένα μη επανδρωμένο UAV και δύο κατασκοπευτικά CN-235).
Οι 30 παραβιάσεις του εναέριου χώρου έγιναν από τα κατασκοπευτικά CN-235, οι 10 από μη επανδρωμένο αεροσκάφος και ακόμα 6 από τα μαχητικά F-16.
Τα τουρκικά αεροσκάφη προέβησαν επίσης σε 7 παραβάσεις των κανόνων εναέριας κυκλοφορίας στο FIR Αθηνών.
Σύμφωνα με το ΓΕΕΘΑ, τα τουρκικά αεροσκάφη αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
- Έλενα Τοπαλίδου: Αναβλήθηκε η δίκη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ – Ελεύθερη η ηθοποιός
- Χαμάς: Δεν θα αφοπλιστούμε, αλλά μόνο η αστυνομία θα φέρει όπλα, δηλώνει μέλος του πολιτικού γραφείου της
- «Ο νέος προπονητής του Άρη έχει το μπάσκετ πάντα στο μυαλό του» – Η ανάρτηση της Euroleague για τον Σπανούλη
- Κοσμική θύελλα: Επιστήμονες εντόπισαν τον κρυφό άνεμο που πνέει εδώ και 20.000 χρόνια στο Γαλαξία μας
- Ο Νετανιάχου δεν μπορεί να αποφεύγει τις κάλπες για πολύ ακόμα – Τι μπορεί να φέρουν οι εκλογές στο Ισραήλ;
- Κεφαλονιά: Επιχείρηση διάσωσης 62χρονης τουρίστριας που τραυματίστηκε σε δυσπρόσιτη παραλία


