
Αποχαιρέτησε τον Άρη ο Γκάνεα: «Να με θυμούνται ως κάποιον που πάντα σεβόταν τον σύλλογο» (pic)
Ο Κριστιάν Γκάνεα, που φέρεται να είναι πολύ κοντά στη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό, αποχαιρέτησε τον Άρη και τον κόσμο του με μια ανάρτηση στα social media.
Ο Κριστιάν Γκάνεα μετά από μια διετή θητεία στον Άρη αποχωρεί και ετοιμάζεται να μετακομίσει στην πρτωεύουσα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού.
Ο Ρουμάνος αριστερός μπακ αποχαιρέτησε τους Θεσσαλονικείς με μια ανάρτηση του στα social media, τονίζοντας πως θέλει να τον θυμούνται με τον καλύτερο τρόπο.
«Το κεφάλαιο των 2 ετών έφτασε στο τέλος του και ήταν γεμάτο προκλήσεις, ένταση, καλές στιγμές, αλλά και δύσκολες.
Ευχαριστώ τον Άρη και τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές και τους οπαδούς που με αποδέχθηκαν γι’ αυτά τα δυο χρόνια και με έκαναν να αισθανθώ κομμάτι του συνόλου και της πόλης.
Από αυτά τα δυο έντονα χρόνια προτιμώ να κρατήσω τις καλές στιγμές και τους καλούς φίλους που έκανα.
Ελπίζω να με θυμούνται ως κάποιον που πάντοτε σεβόταν τον σύλλογο, ήταν επαγγελματίας και έδινε πάντα το καλύτερο για την ομάδα ώστε να πετύχει τους στόχους της.
Ευχαριστώ Άρη,
Ευχαριστώ Σαλονίκη!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γκάνεα.
- ΠΑΣΟΚ: Καν’ το όπως ο Σάντσεθ;
- Stoiximan GBL: Τα σενάρια για την αποφυγή του υποβιβασμού – Τι χρειάζονται Πανιώνιος και Μαρούσι
- Λιοσίων: Με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις η 16χρονη που παρασύρθηκε – Ξεσπά η μητέρα της
- Η Νέα Μετα-δημοκρατία του Κυριάκου Μητσοτάκη
- Δημογραφικό: Πόσοι θα είναι οι Έλληνες το 2100 – Η ηλικιακή πυραμίδα του πληθυσμού
- Release Festival 2026: Ένα καλοκαίρι που δεν χωράει σε μία συναυλία






