ΑΕΚ: Παραμένει ψηλά στη λίστα ο Πινέδα, «βλέπει» και αλλού ο Αλμέιδα
Πρώτος στόχος για τα χαφ εξακολουθεί να είναι για την ΑΕΚ ο Ορμπελίν Πινέδα.
Σε ανοιχτή επικοινωνία βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες ο Ματίας Αλμέιδα με τον Ράντοσλαβ Κουχάρσκι για τα μεταγραφικά πλάνα της ΑΕΚ.
Η ‘Ενωση δεν έχει κινηθεί ακόμα στο «παζάρι» και αυτό έχει γίνει επειδή ο Αλμέιδα δεν επιθυμεί να γίνουν κινήσεις απλώς για να γίνουν. Για τον Αργεντινό τεχνικό, πρώτος στόχος στα χαφ εξακολουθεί να είναι ο Ορμπελίν Πινέδα της Θέλτα.
Η Ένωση βρίσκεται σε επαφή με τον Μεξικανό μέσο, ωστόσο η υπόθεση του παρουσιάζει δυσκολίες τη δεδομένη στιγμή, με τη Θέλτα να μην έχει κάνει ακόμα γνωστές στο 100% τις προθέσεις της. Έτσι, οι «κιτιρνόμαυροι» έχουν ήδη «κυκλώσει» μερικά έξτρα ονόματα, ώστε να είναι έτοιμοι σε περίπτωση που δεν προχωρήσει η υπόθεση του Πινέδα.
Από την άλλη, εξίσου σημαντικές είναι και οι υποθέσεις με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην πόρτα της εξόδου, καθώς ο Αλμέιδα έχει ζητήσει να τελειώσουν όσο νωρίτερα γίνεται όλα τα ζητήματα εν όψει και της προετοιμασίας.
- Ξανά στον πάγκο του Βόλου ο Κώστας Μπράτσος
- Τσικνοπέμπτη στην Αθήνα: Οι ψησταριές θα «πάρουν φωτιά» στη Βαρβάκειο, 800 κιλά κρέας δωρέαν
- Μεξικό: Σοκαριστικό τροχαίο – Αυτοκίνητο χτυπά γυναίκα και την εκτοξεύει μέτρα μακριά
- Προκρίθηκε στους «16» της Ντόχα η Σάκκαρη
- Κικίλιας: «138 νέα οχήματα για το Λιμενικό, παρουσιάζουν υψηλό επίπεδο ευχρηστίας και αξιοπιστίας»
- Πώς ο εγκέφαλος επιδεινώνει τις βλάβες μετά το έμφραγμα – Ελπίδα για νέες θεραπείες


