Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βεζένκοφ: Βλέπει Παναθηναϊκό και γίνεται… διπλός

Βεζένκοφ: Βλέπει Παναθηναϊκό και γίνεται… διπλός

Στο 3ο του double double μέσα στη σεζόν απέναντι στον Παναθηναϊκό έφτασε ο Σάσα Βεζένκοφ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ με τους 12 πόντους που σημείωσε στον πρώτο τελικό έγινε ο 35ος παίκτης στην ιστορία των «ερυθρόλευκων» στο επαγγελματικό Πρωτάθλημα, που ξεπέρασε τους 600.

Παράλληλα ο φόργουορντ του Ολυμπιακού έχοντας και 10 ριμπάουντ, έφτασε για 9η φορά στο φετινό Πρωτάθλημα σε double-double, έχοντας κάνει μάλιστα το 4/6 στα ματς της ομάδας του στα πλέι οφ. Είχαν προηγηθεί εκείνα των δύο αγώνων με το Περιστέρι και του δεύτερου ημιτελικού με τον Προμηθέα.

Ίσως όμως ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το γεγονός ότι ο Σάσα Βεζένκοφ έφτασε σε double-double και στους τρεις αγώνες του φετινού Πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Είχε 19 πόντους και 10 ριμπάουντ στο ματς της κανονικής περιόδου στο ΣΕΦ, 13 πόντους και 15 ριμπάουντ στο ματς του ΟΑΚΑ και χθες 12 πόντους με 10 ριμπάουντ.

Κοντά σε αυτό το επίτευγμα βρέθηκε και ο Μουσταφά Φαλ που έφτασε για δεύτερη φορά σε double-double έχοντας 14 πόντους και 10 ριμπάουντ. Το πρώτο του ήταν εκείνο του αντίστοιχου αγώνα της κανονικής περιόδου για την 8η αγωνιστική με 17 πόντους και 11 ριμπάουντ.

Ήταν συνολικά η 10η φορά στη φετινή Basket League που δύο παίκτες της ίδιας ομάδας έφτασαν σε double-double στον ίδιο αγώνα. Για τον Ολυμπιακό είχε προηγηθεί εκείνη του «αιώνιου» ντέρμπι του πρώτου γύρου.

Με τα double-double του Βεζένκοφ και του Φαλ, ο Ολυμπιακός έφτασε τα 15 στο φετινό Πρωτάθλημα και «έπιασε» στην κορυφή της σχετικής λίστας τον Άρη και τη Λάρισα.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024