
Survivor: Τα πάνω κάτω και πάλι – Αυτές είναι οι νέες ομάδες
Νέα δεδομένα και πάλι στο Survivor
Σε μια ακόμα ανανέωση ομάδων προχώρησαν στο Survivor της Κυριακής οι Κόκκινοι και οι Μπλε ύστερα από την σχετική υπόδειξη του παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, Γιώργου Λιανού.
Έτσι, όταν οι παίκτες του Survivor βρέθηκαν για μια ακόμα φορά στον στίβο μάχης ενημερώθηκαν πως θα κληθούν πρώτα να παίξουν σε αγώνες κατάταξης. Από αυτούς θα προέκυπταν οι δύο νέοι αρχηγοί, οι δύο πρώτοι δηλαδή στην κατάταξη, που θα είχαν την ευκαιρία να διαμορφώσουν τις δύο νέες ομάδες κατά τη δική τους επιλογή.
Στην κορυφή του πίνακα βρέθηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος σημείωσε και τον καλύτερο χρόνο στην προσπάθεια του, ενώ στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ.
Όταν ήρθε λοιπόν η ώρα οι δυο παίκτες να διαλέξουν με ποιες ομάδες θα συνεχίσουν στο Survivor τα πράγματα ήταν πολύ συγκεκριμένα. Ο Άρης Σοϊλέδης αποφάσισε να κρατήσει την μπαντάνα με το μπλε χρώμα και στο πλευρό του να έχει τον Νίκο Γιάννη, την Σταυρούλα Χρυσαεϊδή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.
Με τη σειρά του, ο Γιώργος Ταλάντσεβ αποφάσισε να έχει στην κόκκινη ομάδα τον Στάθη Σχίζα, Θωμαϊδα Εμμανουηλίδου και τον Σπύρο Μαρτίκα.
Δείτε όσα συνέβησαν
- Γιάννης Ντεγιάννης: Φόβοι και απορίες
- Προκλητικός Γεωργιάδης στη Βουλή: «Ε και που έστειλε επιστολή η Κοβέσι στην Κομισιόν; Θα γίνει ρεζίλι»
- Σπείρα «εγκληματικού τουρισμού» έκανε διαρρήξεις σε πολυτελείς οικίες στην Αττική – Εξιχνιάστηκε κλοπή 1,5 εκατ. ευρώ
- Η Ουγγαρία παραμένει μέλος του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου – Οι βουλευτές ανέτρεψαν την απόφαση Όρμπαν
- Πλήγμα στην ΑΕΚ με Φίζελ: Χάνει τον πρώτο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό
- Πέτρος Συρίγος: Σοβαρό τροχαίο για τον σεφ της «Super Κατερίνα» – Τι συνέβη
