
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 62χρονης στου Γκύζη: Εμφανίστηκε και συνελήφθη ο σύζυγός της
Τι είπε στους αστυνομικούς
Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της 62χρονης γυναίκας που βρέθηκε νεκρή μέσα στο σπίτι της στου Γκύζη.
Το μεσημέρι της Κυριακής εμφανίστηκε στην Αστυνομία ο σύντροφος της 62χρονης.
ίδιος υποστήριξε πως εξαφανίστηκε επειδή δεν έχει χαρτιά και φοβήθηκε την απέλαση. Ο Αλβανικής καταγωγής άνδρας συνελήφθη για παράνομη παραμονή στη χώρα, και μένει να φανεί εάν σκότωσε τη σύντροφό του ή όχι.
Υποστήριξε πάντως πως δεν φταίει αυτός, και πως η γυναίκα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας και πέθανε ξαφνικά.
Οι μέχρι στιγμής έρευνες δείχνουν πάντως πως δεν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Στην ΕΛΑΣ περιμένουν την ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής έκθεσης, ώστε να διαπιστώσουν από πού προήλθε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας.
Υπενθυμίζεται ότι οι αστυνομικοί διαπίστωσαν πως το σπίτι στου Γκύζη που βρέθηκε νεκρή η 62χρονη, βρίσκεται σε άθλια κατάσταση, οι συνθήκες είναι πολύ άσχημες, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει, το συγκεκριμένο ζευγάρι δεν είχε φυσιολογική ζωή και έτρωγαν ό,τι έβρισκαν.
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του

