Τη γυναίκα από την Αλβανία βρήκαν νεκρή τραυματιοφορείς του ΕΚΑΒ, που ενημερώθηκαν για το περιστατικό από τον σύζυγό της.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας κάλεσε το ΕΚΑΒ και ανέφερε πως η σύζυγός του έπεσε και χτύπησε και πως εκείνος θα φύγει και θα αφήσει ανοιχτή την πόρτα, γιατί βρίσκεται παράνομα στη χώρα και φοβάται μην συλληφθεί.
Όταν έφτασε εκεί το πλήρωμα του ασθενοφόρου, βρήκε νεκρή τη γυναίκα στο κρεβάτι και με μώλωπες. Όπως αναφέρουν οι πρώτες εκτιμήσεις, ήταν νεκρή ήδη εδώ και περίπου δύο ημέρες.
Ο σύζυγος αναζητείται από την Ασφάλεια, για να δώσει εξηγήσεις και να διαπιστωθεί αν πρόκειται για εγκληματική ενέργεια ή όχι.
Την ίδια στιγμή, συγκλονίζουν οι εικόνες που έρχονται από το εσωτερικό του σπιτιού.
Μετά τη διαδικασία υποβολής των Μηχανογραφικών, θα «ανοίξει» ο δρόμος για την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής βάζοντας τέλος στην αγωνία των συνολικά 89.032 υποψηφίων που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59