Εκτός «Χαμογέλα και Πάλι» βρέθηκε την περασμένη εβδομάδα η Σίσσυ Χρηστίδου.
Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε στην εκπομπή της μέσω skype, καθώς είχε νοσήσει με κοροναϊό.
Πλέον έχει αναρρώσει και το πρωί του Σαββάτου (11/6) επέστρεψε στις επάλξεις.
Ευδιάθετη και χαμογελαστή είπε «καλημέρα» στους τηλεθεατές από το πλατό και πέρασε στο πρώτο θέμα της εκπομπής.
«Καλημέρα να έχουμε ένα όμορφο Σαββατοκύριακο! Τόσα χρόνια σε αυτή τη δουλειά δεν έχω λείψει ποτέ, ακόμη και με 40 πυρετό έχω κάνει εκπομπή. Νομίζω τα πήρα τα ρεπό μου μια και καλή. Δόξα το Θεό όλα καλά, είμαστε εδώ πίσω στη θέση μας. Δεν κόλλησα και κανέναν ευτυχώς. Καλά όλοι το είχατε περάσει, μόνο εγώ είχα μείνει…», ανέφερε χαρακτηριστικά στην έναρξη.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.