Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Μπάνια Λούκα: Χαμός με πυροβολισμούς και τραυματία - Πώς συνδέουν οι Βόσνιοι τον Βράνιες

Μπάνια Λούκα: Χαμός με πυροβολισμούς και τραυματία – Πώς συνδέουν οι Βόσνιοι τον Βράνιες

Μπόλικο παρασκήνιο φαίνεται πως υπάρχει πίσω από το επεισόδιο του Όγκνιεν Βράνιες στην Μπάνια Λούκα.

Το πρόσωπο των ημερών για τους… λάθος λόγους είναι και πάλι ο Όγκνιεν Βράνιες. Ο στόπερ της ΑΕΚ φέρεται να πρωταγωνίστησε σε επεισόδιο στο κέντρο της Μπάνια Λούκα, με τα ρεπορτάζ από τη Βοσνία, να φέρνουν στο φως της δημοσιότητας νέα δεδομένα.

Όπως αναφέρουν στη Βοσνία, οι πυροβολισμοί που έπεσαν μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας σε δρόμο στον οικισμό «Starčevica» της Μπάνια Λούκα και είχαν ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός άνδρα, εξετάζονται βάσιμα από την αστυνομία για το αν σχετίζονται με το περιστατικό, στο οποίο ενεπλάκη και ο αμυντικός του δικεφάλου.

Ποιοι εμπλέκονται στο επεισόδιο

Σύμφωνα με τους Βόσνιους, ο δράστης φέρεται να είναι ο Νεμάνια Μιχάιλοβιτς Νέλε και θύμα ο Ντέγιαν Κόστις Ντέλα, με τον πρώτο που αναζητείται από την αστυνομία, να είναι γνωστός στις αρχές για εγκληματικές ενέργειες.

«Το πιθανότερο σενάριο είναι οι δυο τους να έδωσαν ραντεβού στον συγκεκριμένο δρόμο. Μόλις ο Ντέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, ο Μιχάιλοβιτς, κατά πάσα πιθανότητα, έβγαλε αμέσως το όπλο και πυροβόλησε τουλάχιστον πέντε φορές εναντίον του. Μία σφαίρα χτύπησε τον Ντέλα στο πόδι και του προκάλεσε σοβαρό τραυματισμό», αναφέρεται στο ρεπορτάζ των Βόσνιων.

Παράλληλα, σημειώνουν πως, «κατά τη διάρκεια της έρευνας, ο Κόστιτς δεν συνεργάστηκε πλήρως με την αστυνομία, επομένως τους πήρε χρόνο για να συγκεντρώσουν αρκετά στοιχεία σχετικά με το ποιος ήταν ο «υπεύθυνος» για τον τραυματισμό».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Μιχάιλοβιτς δεν βρέθηκε στη διεύθυνση όπου μένει και εικάζεται ότι κρύβεται σε αχυρώνα στη Μπάνια Λούκα ή σε μια κοντινή πόλη με το ρεπορτάζ να εκτιμά οτι «μάλλον κρύφτηκε εκεί μέχρι να… ηρεμήσουν τα πνεύματα και είναι πιθανό να φοβάται την εκδίκηση της Ντέλα, οπότε προς το παρόν παραμένει άφαντος».

Στην πατρίδα του Βράνιες, αναφέρουν πως «ο Ντέλα τραυματίστηκε τη νύχτα μεταξύ Κυριακής και Δευτέρας στον οικισμό Starcevica της Μπάνια Λούκα. Μετά από αυτό, νοσηλεύτηκε και υποβλήθηκε σε επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, αλλά εν συνεχεία αποχώρησε κατόπιν αιτήματός του για κατ’ οίκον θεραπεία» για να συμπληρωθεί πως «πηγή του Srpskainfo εξηγεί ότι οι επιθεωρητές προσπαθούν ακόμη να συγκεντρώσουν στοιχεία για το εάν αυτή η σύγκρουση μπορεί να συνδεθεί με το χαστούκι των Όγκνιεν Βράνιες και Σάσα Καϊκούτ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα».

Η σύνδεση με τον Βράνιες

Και κάπου εκεί, γίνεται η σύνδεση με τον Όγκνιεν Βράνιες.  Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το βράδυ της περασμένης Παρασκευής μία κοπέλα παραπονέθηκε στο αγόρι της ότι ο Βράνιες την παρενοχλούσε και της δημιουργούσε προβλήματα.

Έτσι ο φίλος της κοπέλας έφθασε στο μαγαζί και ο ποδοσφαιριστής, Σάσα Καϊκούτ που ήταν στην παρέα του αμυντικού της ΑΕΚ για να τον «γλιτώσει» και να αποφευχθούν περαιτέρω «συγκρούσεις», τηλεφώνησε στον Ντέγιαν Κόστιτς με τον οποίο είχαν καλές σχέσεις για μεγάλο χρονικό διάστημα, αλλά κάλεσε ένα άλλο άτομο με το ίδιο, όμως, ψευδώνυμο. Έτσι η παρέα του φίλου του κοπέλας από τη στιγμή που άκουσε για αυτή την κλήση, βρήκε σε ένα καφέ στο κέντρο της Μπάνια Λούκα και τον χαστούκισε μπροστά στους καλεσμένους.

«Εφόσον είναι γνωστό ότι οι ποδοσφαιριστές κάλεσαν τον Κόστιτς και τραυματίστηκε στη Μπάνια Λούκα το ίδιο Σαββατοκύριακο, δεν είναι καθόλου τυχαίο. Ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν ακόμα αδιάσειστα στοιχεία που να το συσχετίζουν. Είναι επίσης γνωστό ότι ο Μιχαΐλοβιτς δεν ήταν στην παρέα που επιτέθηκε στον Καϊκούτ εκείνο το βράδυ», ανέφερε πηγή στην εφημερίδα.

Έτσι όπως εκτιμά η εφημερίδα, «αν ο Ντέλα συνεργαστεί περισσότερο με την αστυνομία στη συνέχιση της έρευνας, τότε υπάρχει πιθανότητα να διαλευκανθούν πλήρως αυτές οι συγκρούσεις».

Θυμίζουμε, πως η ΠΑΕ ΑΕΚ κάλεσε σε απολογία τον Βράνιες για τα όσα συνέβησαν στην πατρίδα του, με το μέλλον του στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να είναι πιο δυσοίωνο από ποτέ.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024