Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βιβλίο-βόμβα για τον γιο του Μπαίντεν: Οι εθισμοί, τα σκάνδαλα και η σχέση του με τον πατέρα του

Βιβλίο-βόμβα για τον γιο του Μπαίντεν: Οι εθισμοί, τα σκάνδαλα και η σχέση του με τον πατέρα του

Στη φόρα τα άπλυτα του Χάντερ, του μικρού γιου του προέδρου των ΗΠΑ, Τζo Μπάιντεν. Τι αποκαλύπτει η πρώην σύζυγός του.

Ήταν παντρεμένοι για περισσότερο από 20 χρόνια, χώρισαν, εκείνος παντρεύτηκε και ένα παιδιά και εκείνη αποφάσισε να γράψει ένα βιβλίο και να βγάλει τα πάντα στη φόρα.

Η Κάθλιν Μπουλ, πρώην σύζυγος του μικρότερου γιου του Τζο Μπάιντεν αποφάσισε να πάρει την εκδίκησή της μέσα από μερικές εκατοντάδες σελίδες αποκαλύπτοντας τα σκάνδαλα και τους εθισμούς του Χάντερ Μπάιντεν.

Στα απομνημονεύματά της με τίτλο «If We Break: A Memoir Of Marriage, Addiction, And Healing» τα οποία θα κυκλοφορήσουν στις ΗΠΑ στις 14 Ιουνίου η Μπουλ, μητέρα τριών κοριτσιών, 28, 23 και 21 ετών μιλάει για τα πάντα μετά από την θυελλώδης σχέση τους με τον γιο του προέδρου των ΗΠΑ.

Όπως λέει άρχισε να γράφει μετά τον θάνατο του αδελφού του Χάντερ, Μπο από καρκίνο στον εγκέφαλο τον Μάιο του 2015. «Ήταν κάτι σαν κάθαρση», λέει.

Σήμερα, εργάζεται σε μία μη κερδοσκοπική γυναικεία οργάνωση στην Ουάσινγκτον, ως φόρο τιμής στην κοινότητα που τη βοήθησε στις πιο σκοτεινές της μέρες, έχει θεραπευτεί από τον καρκίνο και είναι οικονομικά ανεξάρτητη. Δεν λαμβάνει διατροφή από τον Χάντερ, όπως λέει καθώς δεν υπήρξε διακανονισμός διαζυγίου.

«Έχω τον απόλυτο έλεγχο της ζωής μου τώρα. Ελπίζω οι άνθρωποι να δουν στην ιστορία μου τη δυνατότητα να ξεκινήσω ξανά».

Τα δύσκολα χρόνια στο πλευρό του άπιστου και εξαρτημένου Χάντερ

Η Καθλιν Μπούλ και ο Χάντερ Μπάιντεν ήταν παντρεμένοι για 24 χρόνια όταν η Κάθλιν ανακάλυψε το 2015 ότι ο σύζυγός της, ο πατέρας των τριών κορών της, ήταν υπερβολικά εθισμένος στο ποτό, τα ναρκωτικά και το σεξ.

«Βρήκα εκατοντάδες χρεώσεις πιστωτικών καρτών σε μπαρ, κάβες και στριπτιτζάδικα. Όλη την ώρα, μου έλεγε ότι ήταν υγιής και νηφάλιος και ότι εγώ ήμουν η τρελή. Του έλεγα συνεχώς ότι ήμουν το μόνο άτομο που προσπαθούσε να τον βοηθήσει να μείνει νηφάλιος. Έτσι αυτή η προσπάθεια έγινε πια το δικό μου είδος εθισμού» γράφει.

Καλούσε συχνά ιερόδουλες και ανέβαζε σε ροζ ιστοσελίδες τις ερωτικές τους περιπτύξεις

Ο Χάντερ καλούσε συχνά ιερόδουλες, ανέβαζε συνέχεια τις ερωτικές περιπτύξεις μαζί τους σε ροζ ιστοσελίδες στο Διαδίκτυο και είχε τόσο σοβαρή εξάρτηση από τα ναρκωτικά που ξεχνούσε μέσα στο σπίτι τα σύνεργά του.

Ο Χάντερ, ο οποίος έχει παραδεχτεί επανειλημμένα και δημόσια ότι πάλεψε με τον εθισμό στο ποτό και τα ναρκωτικά, ενώ πέρασε χρόνια μέσα σε κέντρα αποτοξίνωσης, αφήνοντας τη σύζυγό του να τον δικαιολογεί στα κορίτσια τους – τη Ναόμι, τώρα 28, την Φίνεγκαν, 22 και τη Μέιζι, 21 ετών.

Είχε συνάψει σχέση ακόμη και με τη χήρα του νεκρού αδελφού του

Όπως αποκαλύπτει πάντως ο κόμπος έφτασε στο χτένι όταν η ίδια ανακάλυψε πως είχε συνάψει σχέση με τη χήρα του ίδιου του αδερφού του.

Την ανακάλυψη την έκαναν κιόλας τα ίδια τα παιδιά τους όταν είδαν μηνύματα στο τηλέφωνό του.

 «Θέλω φωτογραφίες μόνο με αίμα Μπάιντεν»

Η Κάθλιν Μπουλ, γράφει επίσης στο βιβλίο της ότι ένιωθε αποκλεισμένη από την οικογένεια Μπάιντεν αφού δεν καλυπτόταν από την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας.

Σε ένα απόσπασμα το οποίο προδημοσιεύει ο Guardian, περιγράφει λεπτομερώς μια συνάντηση του 2009 με έναν πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας πριν ο Τζο Μπάιντεν αναλάβει τα καθήκοντά του ως αντιπρόεδρος.

«Ο Χάντερ και τα κορίτσια θα έχουν όλοι προστασία. Μαζί τους δύο πράκτορες 24 ώρες το 24ωρο», της είχε πει, σύμφωνα με το βιβλίο της, προσθέτοντας ότι η ίδια θα μπορούσε να συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε σχέδιο σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

«Αυτό σήμαινε αυτό ότι ήμουν λιγότερο σημαντική από τον σύζυγό μου και τα παιδιά μου; Αυτό που άκουσα στα λόγια του: Δεν ήμουν πραγματικά Μπάιντεν», έγραψε.

Η συνομιλία της με τον πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας την έκανε επίσης να θυμηθεί ένα περιστατικό στο οποίο αποκλείστηκε από μια οικογενειακή φωτογραφία από τη θεία του συζύγου της, η οποία ζήτησε μια φωτογραφία αποκλειστικά και μόνο με …αίμα Μπάιντεν.

Ο ιστότοπος της Μυστικής Υπηρεσίας αναφέρει ότι προστατεύει τον πρόεδρο, τον αντιπρόεδρο και τις άμεσες οικογένειές τους, αλλά δεν περιγράφει σχέδια προστασίας πέρα ​​από αυτά τα άτομα.

Ο Χάντερ Μπάιντεν βρίσκεται τώρα και πάλι υπό την προστασία της Μυστικής Υπηρεσίας, η οποία πληρώνει πάνω από 30.000 δολάρια το μήνα για να τον προστατεύσει στο σπίτι του στο Μαλιμπού.

«Ίσως κάποιο μέρος μου να ήξερε ότι σύντομα θα έπρεπε να παλέψω τόσο σκληρά όσο ποτέ για να παραμείνω στο γάμο μου», πρόσθεσε, σύμφωνα με τον The Guardian.

Το ζευγάρι, που έχει τρεις κόρες, χώρισε το 2017. Τα πρώτα αποσπάσματα του βιβλίου της Κάθλιν Μπουλ που δημοσιεύονται ήδη από το περιοδικό People πρώτα απο όλα προκαλούν ήδη μεγάλη νευρικότητα στους αξιωματούχους του Λευκού Οίκου.

Συνεργάτες του Αμερικανού προέδρου φοβούνται ότι η οικογένεια Μπάιντεν θα υποστεί πλήγμα απο τις νέες αποκαλύψεις και σίγουρα αυτό θα μετρήσει στις κρίσιμες ενδιάμεσες εκλογές του Νοεμβρίου,

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024