Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιατί ανακοινώθηκαν τώρα οι υποψηφιότητες 4 γυναικών

Γιατί ανακοινώθηκαν τώρα οι υποψηφιότητες 4 γυναικών

Το μήνυμα που θέλει να περάσει ο Κ. Μητσοτάκης

Η ανακοίνωση από τον πρωθυπουργό, της υποψηφιότητας στις επόμενες εκλογές, τεσσάρων γυναικών, δεν ήταν καθόλου τυχαία. Και έγινε σε μια χρονική στιγμή όπου η Νέα Δημοκρατία ήθελε να ενισχύσει το «γυναικείο» στοιχείο στα ψηφοδέλτιά της. Μια στρατηγική που αναμένεται να συνεχιστεί καθώς στο Μαξίμου θέλουν να δημιουργήσουν «αντίβαρα» στην ποσόστωση του ΣΥΡΙΖΑ, στην επιλογή της Ρένας Σβίγγου στη θέση της γραμματέως του κόμματος, αλλά και στην πρωτιά της Έφης Αχτσιόγλου στο πρόσφατο συνέδριο.

Δεν ήταν τυχαία ούτε και η επιλογή των ονομάτων που ανακοίνωσε χθες ο Κ. Μητσοτάκης. Θέλησε με αυτό τον τρόπο να επιβραβεύσει τις κ. Συρεγγέλα, Ζαχαράκη, Μιχαηλίδου, Νικολάου για τη δουλειά που έχουν κάνει. Σημαντικό το γεγονός ότι οι τρεις πρώτες είναι ήδη στην κυβέρνηση ενώ η Σοφία Νικολάου εξασφαλίζει την ηχηρή στήριξη του Μαξίμου για την Εύβοια. Άλλωστε, είχε συνάντηση με τον πρωθυπουργό στο Μαξίμου, όπου και συζήτησαν τα πάντα για την πολύπαθη Εύβοια. Και μια λεπτομέρεια. Η ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων, έλεγε μεταξύ άλλων: «Με απόφαση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και στο πλαίσιο της ενίσχυσης της γυναικείας παρουσίας στα ψηφοδέλτια της ΝΔ στις εκλογές του 2023». Πόσο πιο ξεκάθαρο να είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης δεν σκέφτεται να πάει σε εκλογές το φθινόπωρο, αλλά το 2023. Εκτός κι αν…

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024