
Survivor: Αυτός είναι ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Τι έγινε στο συμβούλιο του νησιού
Κόκκινοι και μπλε συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό στο Συμβούλιο μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.
Οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας, στέλνοντας τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγει στον «τάκο» και αυτός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας.
Στον δεύτερο αγώνα ασυλίας η ομάδα που τα κατάφερε ήταν η Κόκκινη, έτσι οι Μπλε έπρεπε να βγάλουν έναν συμπαίκτη τους στον «τάκο». Κλήθηκαν να ψηφίσουν και η δεύτερη υποψήφια για αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου.
Άλλο ένα αγώνα ασυλίας είχαμε στο σημερινό επεισόδιο. Οι παίκτες είχαν να αντιμετωπίσουν άλλων ένα απαιτητικό στίβο μάχης. Την τρίτη ασυλία αυτής της εβδομάδας κατάφεραν να πάρουν οι Μπλε οι οποίοι ψήφισαν ως τρίτο υποψήφιο για αποχώρηση τον Γιώργο Ταλάντσεβ.
- Η Βιλερμπάν έδωσε εγγυήσεις στον Φρανσίσκο και «τελείωσε» τις φήμες για το μέλλον του
- Σαουδική Αραβία: Ελληνικοί Patriot αναχαίτισαν βαλλιστικούς πυραύλους από την Υεμένη
- Όταν η ΝΔ ομολογεί ότι θέλει να μετατρέψει το προεκλογικό της πρόγραμμα και το ιδεολογικό της στίγμα σε συνταγματική διάταξη
- Ισπανία – Γαλλία: Πύρινη κόλαση – Πάνω από 220 χιλιάδες άνθρωποι έχουν απομακρυνθεί από τις εστίες τους
- Ελλάδα – Ιταλία: Μεγάλη «μάχη» για την πρόκριση στον τελικό του World Cup στο Σίδνεϊ!
- Διακοπές: Ταξίδια ανάλογα με την κάθε γενιά – Τι προτιμούν Gen Z, Millennials, Gen X και Boomers


