Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ατζέντα Βουλής: Ακρίβεια, παιδεία, άρση ασυλίας Βελόπουλου για εξαπάτηση ηλικιωμένου με κρέμα που έταζε στύση

Ατζέντα Βουλής: Ακρίβεια, παιδεία, άρση ασυλίας Βελόπουλου για εξαπάτηση ηλικιωμένου με κρέμα που έταζε στύση

Η ελληνική κοινωνία στο κόκκινο και στην ατζέντα της Βουλής η άρση ασυλίας του Βελόπουλου για εξαπάτηση ηλικιωμένου με κρέμα που έταζε στύση. Οι θυσίες στο βωμό της παρακμής και της χυδαιότητας συνεχίζονται...

Αστείρευτη πηγή κωμικοτραγικών καταστάσεων παραμένει ο πρόεδρος της Ελληνική Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, που όπως φαίνεται το βράδυ μαζί με όλα τα άλλα ανεκδιήγητα που λέει και απίστευτα που πουλάει στα κανάλια τώρα τάζει και Ελληνική Λύση… για στύση σε ηλικιωμένους.

Ένας εξ αυτών αγόρασε την κρέμα αλλά δεν είχε το προσδοκώμενο θαύμα με αποτέλεσμα να του κάνει μήνυση.

Επίσης, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης κατηγορήθηκε από τον μηνυτή ότι πούλησε βιβλία με φάρμακα τα οποία στην πραγματικότητα δεν αποδεικνύονταν επιστημονικά, κατηγορία η οποία όμως ετέθη στο αρχείο από την ίδια τη δικαιοσύνη.

Ο Βελόπουλος, που πιάνει μια θέση στο… Ναό της Δημοκρατίας, κατηγορείται για το αδίκημα αντιποίησης του ιατρικού επαγγέλματος.

Παρακμή και γελοιότητα

Στο επόμενο επεισόδιο αυτής της θλιβερής παρακμής το θέμα φθάνει στη Βουλή όπου συζητείται η άρση ασυλίας του Βελόπουλου.

Ο τελευταίος δε αντί να παραιτηθεί και να κρυφτεί αποσυρόμενος από τα κοινά, το μόνο που λέει, χωρίς ίχνος αξιοπρέπειας και ευθιξίας, προς υπεράσπισή του είναι ότι ο ηλικιωμένος μηνυτής ήθελε παλαιότερα να ενταχθεί στο κόμμα της Ελληνικής Λύσης, οπότε ο καταγγέλλων είχε πολιτικά κίνητρα.

Την θέση αυτή υιοθέτησε και η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής που εισηγήθηκε αρνητικά για την άρση της βουλευτικής ασυλίας του Κυριάκου Βελόπουλου.

Οι χαμένες εργατοώρες στη Βουλή συνεχίζονται αφού το θέμα φθάνει στην Ολομέλεια της Βουλής.

Με 250 ψήφους κατά, όσοι και οι παρόντες βουλευτές που ψήφισαν, η Ολομέλεια απέρριψε το αίτημα για άρση ασυλίας του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου.

Κάπου εδώ το αστείο τελειώνει…

Η ιστορία αυτή θα ήταν αστεία και ίσως ευχάριστη αν δεν συνέβαινε σε τόσο κρίσιμες στιγμές για την κοινωνία και την οικονομία.

Είναι τουλάχιστον εξοργιστικό να συμβαίνουν αυτά ενώ η ακρίβεια έχει γονατίσει την ελληνική κοινωνία, οι προβλέψεις για την ανάπτυξη είναι δυσοίωνες, τα πανεπιστήμια «βράζουν», η ανεργία επιμένει, ο Ερντογάν απειλεί, ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει ανεξέλεγκτες παράπλευρες απώλειες σε γεωπολιτικό και οικονομικό επίπεδο, κτλ κτλ.

Και 250 βουλευτές καταδέχονται να ασχολούνται με τον Βελόπουλο…. και ένα μέρος της ελληνικής κοινωνίας να την εκπροσωπεί κάποιος σαν τον Βελόπουλο.

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024