Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σε συζητήσεις με τον Φετφατζίδη ο Παναθηναϊκός

Σε συζητήσεις με τον Φετφατζίδη ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει στην αγορά για την απόκτηση ενός εξτρέμ και ο Γιάννης Φετφατζίδης φαίνεται πως βρίσκεται ψηλά στην «πράσινη» λίστα, με το «τριφύλλι» να βρίσκεται σε επαφές με τον Έλληνα άσο.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Παναθηναϊκού «τρέχει» και πέρα από τον δημιουργικό χαφ και τον στόπερ, εδώ και καιρό αναζητεί και έναν εξτρέμ, με τον Γιάννη Φετφατζίδη να βρίσκεται στο στόχαστρο του «τριφυλλιού».

Ο 31χρονος άσος κυκλοφορεί στην αγορά ως ελεύθερος, καθώς παρότι είχε συμβόλαιο έως τον Ιούλιο του 2023 με την Αλ Κχορ, ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αποδέσμευσής του μετά τον υποβιβασμό της αραβικής ομάδας στη Β’ Κατηγορία.

Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είχε απασχολήσει τους «πράσινους» και στο παρελθόν, συγκεκριμένα τα καλοκαίρια του 2019 και του 2020, όμως τώρα, με το «πράσινο φως» να έχει δοθεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς, έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την πλευρά του παίκτη.

Οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές συνεχίζονται κανονικά και το σενάριο να επιστρέψει ο 31χρονος διεθνής στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Γιάννης Φετφατζίδης κατέγραψε 43 επίσημα ματς στο πρωτάθλημα του Κατάρ με απολογισμό 12 γκολ και 4 ασίστ.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024