Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Επισκευές και συντηρήσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κέας

Επισκευές και συντηρήσεις σε όλα τα σχολεία του Δήμου Κέας

Το έργο του Δήμου Κέας έχει συνολικό προϋπολογισμό 165.000,00 ευρώ και οι παρεμβάσεις αφορούν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες για την συντήρηση και την αποκατάσταση των φθορών και τη βελτίωση των σχολικών μονάδων από πλευράς λειτουργικότητας και ασφάλειας κτιρίων, εγκαταστάσεων και υπαίθριων χώρων.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Κέας προχωρούν στη σύναψη Διαβαθμιδικής Σύμβασης για την υλοποίηση των συντηρήσεων και των επισκευών των σχολικών κτιρίων του νησιού.

«Πρόκειται για ένα έργο υψίστης σημασίας, καθώς μέσα από αυτό θα μπορέσουμε να προσφέρουμε στα παιδιά της Κέας σύγχρονα και λειτουργικά σχολικά κτίρια» δήλωσε η Δήμαρχος Ειρήνη Βελισσαροπούλου.

Το έργο έχει συνολικό προϋπολογισμό 165.000,00 ευρώ και οι παρεμβάσεις αφορούν όλα τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Περιλαμβάνονται όλες οι εργασίες για την συντήρηση και την αποκατάσταση των φθορών και τη βελτίωση των σχολικών μονάδων από πλευράς λειτουργικότητας και ασφάλειας κτιρίων, εγκαταστάσεων και υπαίθριων χώρων.

Σκοπός της σύμβασης είναι η συνεργασία της Περιφέρειας και του Δήμου για την υλοποίηση του έργου, την ανάληψη αρμοδιότητας από την Περιφέρεια για χρηματοδότηση του, την εκπόνηση της σχετικής μελέτης από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας, την δημοπράτηση του έργου, την υπογραφή της σχετικής σύμβασης και όλων των απαραίτητων διαδικασιών.

Οι παρεμβάσεις συντήρησης και επισκευών, όπως έχουν προσδιοριστεί και ιεραρχηθεί από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Κέας, αφορούν συγκεκριμένα το Νηπιαγωγείο Βουρκαρίου, το Δημοτικό Σχολείο Κορησσίας, το Νηπιαγωγείο Ιουλίδας, το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Νικολάου Κάτω Μεριάς, το Νηπιαγωγείο Αγίου Νικολάου Κάτω Μεριάς, το Δημοτικό Σχολείο Ιουλίδας και το Γυμνάσιο με τάξεις Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Για τον Δήμο Κέας, ήταν μια εξέλιξη που αναμένονταν με αγωνία δεδομένων των αναγκών που είχαν παρατηρηθεί τα προηγούμενα χρόνια στις σχολικές μονάδες. Η συντήρηση και η αναβάθμιση των σχολείων αποτελούν απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή εκπαιδευτική διαδικασία.

Sports in

Τρομεροί Σίξερς με τρομακτικό Εμπίντ που έβαλε 50άρα!

Ο Τζόελ Εμπίντ ήταν ασταμάτητος και βάζοντας 50 πόντους οδήγησε τους Σίξερς στη νίκη με 125-114 επί των Νικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024