Μάκης Δελαπόρτας: «Ο Δάκης δεν φοβόταν τον θάνατο αλλά ήθελε να μην ταλαιπωρηθεί»
Ο Μάκης Δελαπόρτας μιλά για τις τελευταίες στιγμές του ερμηνευτή και συγκινεί
Μια εκ βαθέων συνέντευξη παραχώρησε ο Μάκης Δελαπόρτας.
Ο συγγραφέας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Love It και, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον καλό του φίλο Δάκη, που έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Κυριακής (29/5) σε ηλικία 79 ετών, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
«Ο Δάκης ήταν ένας άνθρωπος της καθημερινότητάς μου, της ζωής μου. Ήξερα τα πάντα, ήξερα πως θα φύγει και το ήξερε ότι θα φύγει. Μιλούσαμε καθημερινά. Έβλεπε ότι φεύγει, μου έλεγε “δεν φοβάμαι το θάνατο, θα ήθελα να μην ταλαιπωρηθώ και τελικά ταλαιπωρούμαι”», είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Κάποιοι τον στεναχώρησαν στο τέλος, βρέθηκαν άνθρωποι που έγραψαν ότι “έμεινε 42 κιλά, υποφέρει, είναι μόνος του, δυστυχισμένος”, όλα αυτά. Τα διάβασε αυτά και στεναχωρήθηκε πολύ».
«Ήταν ένας πολύ ευτυχισμένος άνθρωπος, έζησε επτά ζωές, έφηβος πάντα, δεν είχε ηλικία. Γι’ αυτό έκλαψα εγώ όταν έφυγε ο Δάκης, για δυο λόγους. Ο πρώτος ήταν γιατί δεν είχε ηλικία, ήταν σαν να έφευγε ένας συνομήλικος μου και ο δεύτερος γιατί ήταν ένας πάρα πολύ καλός άνθρωπος. Υπερκάλυψε το πόσο σπουδαίος τραγουδιστής ήταν», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Δείτε το σχετικό απόσπασμα
- Αίγιο: «Είμαι αθώος, δεν μπορώ να πενθήσω» – Τι λέει μέσα από τη φυλακή ο 65χρονος Ιταλός
- Αρκάς: «Παράδεισος» για τους αδειούχους, «κόλαση» για τους εργαζόμενους
- Οδηγός για τον νέο εξωδικαστικό μηχανισμό: Ανοίγει σήμερα η ηλεκτρονική πλατφόρμα
- Οι μεγαλύτεροι μύθοι για τη γυμναστική
- Συνταγματική αναθεώρηση: Το απόγευμα η ψηφοφορία στη Βουλή – Τα επίμαχα άρθρα
- Μείωση της κίνησης των εμπορικών πλοίων στην Ερυθρά Θάλασσα μετά τις επιθέσεις των Χούθι εναντίον της Σαουδικής Αραβίας
- Δύο συνταγές made in Italy
- Πυροβολισμοί σε φεστιβάλ φαγητού στο Σιάτλ – Τουλάχιστον δύο νεκροί και πολλοί τραυματίες
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/hamid-khaleghi-bNWXW7ZvYGo-unsplash-1-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)









![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [26.07 – 01.08.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/4257ae45-2cab-437a-995f-0bca4858a655-315x220.jpeg)



![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/david-becker-jDVJH_9p3pk-unsplash-1-315x220.jpg)














































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442