Μπρίτνεϊ Σπίαρς: «Ξαναχτυπά» με νέες αποκαλυπτικές αναρτήσεις
Η τραγουδίστρια αφήνει ελάχιστα στη φαντασία
Στο επίκεντρο της δημοσιότητας βρίσκεται το τελευταίο χρονικό διάστημα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς.
Η ποπ σταρ ανακοίνωσε τον Μάιο ότι έχασε το μωρό που κυοφορούσε, ωστόσο ο τρόπος που δείχνει την στεναχώρια της έχει ανησυχήσει τους followers της.
Συγκεκριμένα, η τραγουδίστρια δεν δίστασε να ανεβάσει γυμνές φωτογραφίες της, με τους ακολούθους της να μένουν έκπληκτοι και να αναρωτιούνται πως έχει κουράγιο να κάνει κάτι τέτοιο μετά το δυσάρεστο γεγονός που της συνέβη.
Η ίδια όμως, όπως φαίνεται δεν πτοείται.
Σε νέες τις αναρτήσεις, τη βλέπουμε να φορά το μικροσκοπικό λεοπάρ μπικίνι της και τις αγαπημένες της καφέ γόβες και να ποζάρει ευδιάθετη στην κάμερα.
Επίσης, σε άλλο βίντεο, φορώντας ένα κόκκινο crop top και ένα σορτσάκι, χορεύει ξέφρενα το τραγούδι «I Don’t Care» των Τζάστιν Μπίμπερ και Εντ Σίραν.
Μάλιστα, στη λεζάντα της θυμάται την πρώτη της συνάντηση με τον Τζάστιν, όταν εκείνος ήταν μόλις 15 ετών.
«Τζάστιν Μπίμπερ σε θυμάμαι όταν με επισκέφτηκες στο καμαρίνι μου κατά τη διάρκεια της περιοδείας και η όμορφη μαμά σου μπήκε μέσα και είπε “ξέρεις πού είναι το σολάριουμ;”. Ήσουν 15 ετών και ήσουν αξιολάτρευτος! Σε ευχαριστώ για τη μουσική σου … είσαι ένα μικρό διαβολάκι τώρα. Το ξέρω γιατί έχω αγόρια… αλλά είσαι μια διαχρονική ιδιοφυΐα και πάντα θα χορεύω με τη μουσική σου», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε παρακάτω και θα καταλάβετε
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Κρατικοδίαιτη αριστεία
- Τρομερές στιγμές στο φινάλε του Πορτογαλία – Κροατία: Η αφιέρωση στον Ζότα, η ατάκα του CR7 για το μέλλον και η τελευταία αγκαλιά Ρονάλντο – Μόντριτς (vids)
- Προπόνηση: Τα 10 λάθη που κάνουμε στο γυμναστήριο
- Ηλιοφάνεια και στους 37 βαθμούς η θερμοκρασία – Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ηπειρωτικά από το απόγευμα
- Τομ Μορέλο: Είναι μια πολύ, πολύ επικίνδυνη εποχή για την Αμερική
- Σχέση: Εσύ κοιμάσαι και η ευτυχία σου δουλεύει
- Η «υπόθεση με το σαλάμι» ανοίγει μέτωπο μεταξύ Wall Street και Finra
- Δύσκολος ο εμπορικός πόλεμος ΕΕ – Κίνας εν μέσω καύσωνα
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 03.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/trevor-mckinnon-FxNbwRDvWnY-unsplash-1-315x220.jpg)




















![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 02.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/adrien-sfSkPaeqkII-unsplash-1-315x220.jpg)



































![Διαδηλωτής αυτοπυρπολήθηκε έξω από τα γραφεία του ΟΗΕ στη Νέα Υόρκη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/tibet-315x220.jpg)







![ΗΠΑ: Μέρος της σκηνής κατέρρευσε κατά την διάρκεια προβών για την γιορτή της 4ης Ιουλίου [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/250-kai-simera-315x220.jpg)












Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442