Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες αλλά οι ερμηνευτές τους τα μισούν

Τραγούδια που έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες αλλά οι ερμηνευτές τους τα μισούν

Ποια βρίσκονται στη λίστα;

Τι και αν έγιναν παγκόσμιες επιτυχίες και σκαρφάλωσαν στην κορυφή των μουσικών charts από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησαν; Και όμως, οι ερμηνευτές τους δηλώνουν την απέχθειά τους για αυτά.

Πρόκειται για τραγούδια που ακούσαμε non-stop, κομμάτια που εκτόξευσαν την καριέρα του καλλιτέχνη που το ερμήνευσε και που ήταν Νo1 για εβδομάδες.

Παρ’ όλα αυτά, ορισμένοι από τους τραγουδιστές έχουν δηλώσει δημόσια ότι οι ίδιοι τα μισούν.

Katy Perry – «I kissed a girl»

Οι στίχοι του έχουν κολλήσει στα χείλη πολλών από το 2008 που κυκλοφόρησε. Η Katy Perry, η οποία τραγούδησε τότε για το κορίτσι που φίλησε, σήμερα λέει πως αν έπρεπε να το ξαναγράψει θα το άλλαζε αρκετά, καθώς πιστεύει ότι οι στίχοι του κρύβουν κάποια στερεότυπα.

James Blunt – «You’re beautiful»

Ήταν το 2005 όταν ακούσαμε για πρώτη φορά από τα χείλη του James Blunt το κομμάτι, το οποίο μέχρι και σήμερα αποτελεί αγαπημένη επιλογή ενώ μετρά περισσότερα από 144 εκατομμύρια προβολές στο YouTube. Ωστόσο, ο τραγουδιστής το θεωρεί υπερκορεσμένο και τον ενοχλεί το γεγονός ότι εξαιτίας του όλοι τον θεωρούν έναν γλυκανάλατο ρομαντικό, κάτι που δεν ισχύει.

Nirvana – «Smells like teen spirit»

Μετρά 20 χρόνια ζωής, το «Smells like teen spirit» των Nirvana, ακόμη και σήμερα θεωρείται για πολλούς ύμνος, καθώς αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη γενιά. Ωστόσο, ο Κερτ Κομπέιν από ένα σημείο και έπειτα άρχισε να αγανακτεί με την μεγάλη επιτυχία του και συχνά αρνούνταν να το συμπεριλάβει στις live εμφανίσεις τους.

Radiohead – «Creep»

Ανάλογη ήταν και η αντίδραση για τους Radiohead, οι οποίοι επίσης αρνούνταν να παίζουν την τεράστια επιτυχία τους «Creep» σε συναυλίες τους. Όπως έχουν πει, κάθε φορά που το έκαναν ένιωθαν ότι ζούσαν τα ίδια 4,5 λεπτά της ζωής τους ξανά και ξανά.

Lady Gaga – «Telephone»

Το άγχος που είχε κατά την προετοιμασία του είναι ο λόγος που ακόμα και σήμερα το «Telephone» δημιουργεί αρνητικά συναισθήματα στη Lady Gaga, κάθε φορά που το ακούει. Επίσης, δεν της αρέσει καθόλου το βίντεο κλιπ επειδή την πιάνει ζαλάδα με όσα συμβαίνουν.

Tones & I – «Dance monkey» 

Η 19χρονη Αυστραλή δεν εκτίμησε καθόλου τη δόξα που της χάρισε τ «Dance monkey», το τραγούδι που έγραψε ενώ έπαιζε μουσική στον δρόμο. Τι κι αν έκανε ρεκόρ αναζητήσεων στο διαδίκτυο; Τι κι αν έφτασε στην κορυφή των charts; Εκείνη το μισεί.

Kanye West – «Gold Digger»

Για κάποιον χρυσοθήρα μιλούσε ο Kanye West με το κομμάτι «Gold Digger», το οποίο έγινε τεράστια επιτυχία. Όπως αποκάλυψε ο ίδιος δεν του άρεσε ιδιαίτερα αλλά τα χρήματα που πήρε ήταν πολλά.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024