Μπόρις Τζόνσον: «Είναι ένα πολύ καλό, ένα πειστικό, αποφασιστικό αποτέλεσμα – Το 41% των βουλευτών του, τον καταψήφισε
«Μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την οικονομία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.
Ο Μπόρις Τζόνσον δήλωσε το βράδυ της Δευτέρας ότι η νίκη του στην ψηφοφορία για την πρόταση μομφής εναντίον του, στην οποία το 41% των βουλευτών του κόμματός του τον καταψήφισε, ήταν «πειστική» και «αποφασιστική» και θα επιτρέψει στη χώρα να προχωρήσει προς τα εμπρός.
Ο Τζόνσον είπε ότι δεν τον ενδιαφέρει η προκήρυξη πρόωρων εκλογών.
«Νομίζω ότι είναι ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ένα πειστικό, αποφασιστικό αποτέλεσμα και αυτό που σημαίνει είναι ότι, ως κυβέρνηση, μπορούμε να προχωρήσουμε και να επικεντρωθούμε σε πράγματα που ενδιαφέρουν πραγματικά τους ανθρώπους», είπε στους δημοσιογράφους.
Ο Τζόνσον εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στους βουλευτές των Συντηρητικών που τον στήριξαν και είπε ότι τώρα το κόμμα θα πρέπει να ενωθεί, ώστε «να αφήσουμε πίσω μας αυτά στα οποία επικεντρώνονταν τα μέσα ενημέρωσης».
«Μας δίνεται η ευκαιρία να συνεχίσουμε να ενισχύουμε την οικονομία», δήλωσε ο πρωθυπουργός της Βρετανίας.
- Γεραπετρίτης: Εκτός διαλόγου ζητήματα κυριαρχίας – Έχουν γίνει βήματα στη βελτίωση των σχέσεων με την Τουρκία
- Καλά όλα αυτά, αλλά έγινε ποτέ κανένα μάθημα σε αυτά τα επιδοτούμενα σεμινάρια;
- Κακοκαιρία: Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην οδό Ήμερου Πεύκου στο Πικέρμι
- Κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός για να παραμείνει σε τροχιά κορυφής
- Ο πιο μικρός είναι και ο πιο ώριμος: Ο Κρουζ στέλνει μήνυμα στον Μπρούκλιν και προσπαθεί να σβήσει τη «φωτιά» στους Μπέκαμ
- Ο Τσίπρας στο προεδρικό, η «Ιθάκη» στη Λάρισα – Συνελεύσεις των πυρήνων σε Βόρεια Αθήνα και Καλαμάτα





