Αντίστροφα για την πρεμιέρα του στο τουρνουά της Στουτγκάρδης μετράει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, με τον Ελληνα τενίστα να αρχίζει από την Γερμανία την περιπέτειά του στην grass season.

Το μεσημέρι της Τρίτης (7/6) μάλιστα ο συμπατριώτης μας έμαθε τον αντίπαλό του στον δεύτερο γύρο της διοργάνωσης και συγκεκριμένα πρόκειται για τον Ντομινίκ Στρίκερ, ο οποίος απέκλεισε με 2-1 σετ τον Μαξίμ Κρέσι. Ένα πραγματικό ντέρμπι, με τον Στρίκερ να παίρνει την πρόκριση στον δεύτερο γύρο, μετά τρία τάι μπρέικ και 2.5 ώρες παιχνιδιού.

Ο Στρίκερ έχασε το πρώτο σετ στο τάι μπρέικ με 7-2, αλλά απάντησε στο δεύτερο σετ με το ίδιο νόμισμα (7-5), με το τρίτο να κρίνεται επίσης στο τάι μπρέικ και να καταλήγει στην πλευρά του Ελβετού με 7-2. Ο Ελβετός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 19 άσους και 14 αβίαστα λάθη, ενώ ο Αμερικανός είχε 16 άσους και 8 αβίαστα λάθη.

Ο 19χρονος βρίσκεται στο Νο.200 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα κοντραριστεί με τον Στέφανο Τσιτσιπά, όπως επίσης και το πρώτο παιχνίδι θα δώσει απέναντι σε Top10 ή Top20 παίκτη.