Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακάρ: «Απαγορεύει» στον Χαρδαλιά να επισκέπτεται τα νησιά του Αιγαίου

Ακάρ: «Απαγορεύει» στον Χαρδαλιά να επισκέπτεται τα νησιά του Αιγαίου

Όπως αναφέρει το τουρκικό υπουργείο Άμυνας, η Ελλάδα συνεχίζει να κλιμακώνει τις εντάσεις, τον προσβλητικό της λόγο και τις παράνομες ενέργειες,

Στο στόχαστρο του Ακάρ βρίσκεται ο Έλληνας υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Χαρδαλιάς, ο οποίος σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση της Τουρκίας θα πρέπει να… παίρνει άδεια από εδώ και στο εξής για να επισκεφτεί τα νησιά του Αιγαίου.

Συγκεκριμένα η ενημέρωση Τύπου από το τουρκικό υπουργείο Αμυνας δεν θα μπορούσε να λήξει χωρίς ακόμη ένα προκλητικό προπαγανδιστικό παραλήρημα.

Συγκεκριμένα η χώρα μας κατηγορείται από τον Χουλουσί Ακάρ ότι κατά την τρέχουσα χρονιά έχει προβεί σε 953 παραβιάσεις στο Αιγαίο.

Η κατηγορία αυτή έρχεται από τη Σμύρνη, την έδρα της Στρατιάς του Αιγαίου των 130.000 στρατιωτών, που σχηματίστηκε το 1975 και ως μοναδική αποστολή της έχει την εισβολή σε όλη τη νησιωτική Ελλάδα.

Όπως διατείνεται το τουρκικό υπουργείο Αμυνας, «παρά την καλοπροαίρετη και ειλικρινή προσέγγιση της Τουρκίας στο πνεύμα της καλής γειτονίας και της συμμαχίας, δυστυχώς, η Ελλάδα συνεχίζει να κλιμακώνει τις εντάσεις, τον προσβλητικό της λόγο και τις παράνομες ενέργειες συνεχίζοντας τις αβάσιμες κατηγορίες της κατά της χώρας μας». Στην ατζέντα, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκαν τα νησιά του Αιγαίου με τους Τούρκους να μιλούν για μπαράζ παραβιάσεων του αποστρατικοποιημένου καθεστώτος των νησιών με πολεμικά πλοία και αεροσκάφη των Ενόπλων Δυνάμεων, με τις ενέργειες αυτές να έχουν καταμετρηθεί έως τώρα σε 953 εντός του 2022.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Στέψη ή επιστροφή στον Ρέντη;

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός αναμετρώνται στο Μετς σήμερα Τετάρτη (24/4, 17:30) για τον τέταρτο τελικό της Volley League γυναικών, με τις «ερυθρόλευκες» να προηγούνται 2-1

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024