
Survivor: Aυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση
Η ανακοίνωση του Λιανού
Στο επεισόδιο της Δευτέρας είχαμε το συμβούλιο του νησιού στο Survivor. Κόκκινοι και μπλε συνάντησαν τον παρουσιαστή Γιώργο Λιανό μετά την ήττα της Κόκκινης ομάδας στο πρώτο αγώνισμα ασυλίας.
Οι Μπλε είναι πλέον τέσσερις έναντι πέντε, όμως κατάφεραν να πάρουν το πρώτο αγώνισμα της ασυλίας, στέλνοντας τους αντιπάλους τους να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση.
Σύμφωνα με την ψηφοφορία των Survivors, o Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε τα αποτελέσματα και τον παίκτη που συγκέντρωσε τις περισσότερες αρνητικές ψήφους.
Οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν έναν συμπαίκτη τους για να βγει στον «τάκο» και αυτός ήταν ο Σπύρος Μαρτίκας. Για ακόμα μια φορά είναι ο πρώτος παίκτης που βγήκε υποψήφιος προς αποχώρηση και συγκεκριμένα η 10η φορά που βρίσκεται στη συγκεκριμένη θέση.
- Αθηνά Οικονομάκου: Η πρόβα νυφικού σε διάσημο οίκο μόδας
- Κεφαλονιά: Το έγγραφο των εργαζομένων του νοσοκομείου στις καταγγελίες για τα ΤΕΠ μετά τον θάνατο της 19χρονης
- Ο Ολυμπιακός θυμήθηκε την επική πρόκριση επί της Φενέρ και τις επεμβάσεις του Τζολάκη στα πέναλτι (pic, vid)
- Παραιτήθηκε ο Μακάριος Λαζαρίδης – Κατηγορεί την αντιπολίτευση για «λάσπη και συκοφαντία»
- Το πρόγραμμα των play offs της Euroleague: Οι ημερομηνίες του Ολυμπιακού και πότε παίζει ο Παναθηναϊκός εφόσον προκριθεί
- Ο Τομ Κρουζ αγνώριστος με γκρίζα μαλλιά και κοιλιά σε βίντεο από την ταινία «Digger» του Ινιάριτου
