
Ηράκλειο: Υποδύθηκε τον λογιστή και της απέσπασε 18.000 ευρώ
Υπό την καθοδήγησή του, μετέφερε από τον λογαριασμό της σε τραπεζικό λογαριασμό αγνώστου 18.000 ευρώ.
Θύμα απάτης έπεσε μία 58χρονη από το Ηράκλειο από άγνωστο ο οποίος κατάφερε μέσα σε λίγα λεπτά να της αποσπάσει 18.000 ευρώ από τον τραπεζικό της λογαριασμό, υποδυόμενος τον λογιστή της.
Είναι το τελευταίο θύμα των επιτήδειων που, με διάφορες προφάσεις και σε διαφορετικούς ρόλους, σχεδόν καθημερινά εξαπατούν ανυποψίαστους πολίτες, αποσπώντας τους χρήματα από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.
Όπως η ίδια κατήγγειλε στην Αστυνομία, χθες δέχθηκε τηλεφώνημα από άγνωστο, ο οποίος εμφανίστηκε ως ο λογιστής της. Την ενημέρωσε ότι ήταν δικαιούχος επιδότησης ρεύματος και την έπεισε να προχωρήσει στη μεταφορά χρημάτων μέσω ebanking.
Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την ΕΡΤ, υπό την καθοδήγησή του, μετέφερε από τον λογαριασμό της σε τραπεζικό λογαριασμό αγνώστου 18.000 ευρώ, για να διαπιστώσει στη συνέχεια ότι είχε πέσει θύμα απάτης.
- Εντός τριών μηνών η εκδίκαση υποθέσεων που εμπλέκονται πολιτικά πρόσωπα – Τι προβλέπει η ρύθμιση
- Λίβανος: Νέο γύρο συνομιλιών 14-15 Μαΐου στην Ουάσιγκτον ανακοίνωσε το Στέιτ Ντιπάρτμεντ
- Basketball Champions League: Αυτά είναι τα χρήματα που θα πάρει ο νικητής του Final 4
- Σε ποιες άλλες υποθέσεις εμπλέκονται οι τρεις συλληφθέντες για τη δολοφονία Μοσχούρη – Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.
- Τελευταίο αντίο στον παπά-Τσάκαλο – Εφερε την ανατροπή με το ξύπνα παπά, ξύπνα λαέ, είπε ο γιος του
- Τα συλλυπητήρια της ΕΣΗΕΑ για τον θάνατο του δημοσιογράφου και συγγραφέα Δημήτρη Γκιώνη

