Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μεγάλη Εικόνα»: Οι «Chasers» του Mega αποκαλύπτονται

«Μεγάλη Εικόνα»: Οι «Chasers» του Mega αποκαλύπτονται

Στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» παρευρέθηκαν οι 4 «καταδιώκτες» από το δημοφιλές τηλεπαιχνίδι του MEGA «The Chase», ξεδιπλώνοντας στην Νίκη Λυμπεράκη, πτυχές της προσωπικότητας τους, αλλά και σχολιάζοντας την πρόσφατη αναγνωρισιμότητα που λαμβάνουν λόγω της τηλεοπτικής τους εμφάνισης.

Η Μαρία Μάρκου, ή αλλιώς η «Γυναίκα με τα μαύρα», ο Βασίλης Φασιάς, γνωστός ως το «Βουνό», ο Πάνος Δημάκης, το λεγόμενο «Γεράκι» και ο Ηλίας Αλεξίου με το παρατσούκλι του «Αδέκαστου Επιθεωρητή» μίλησαν για την επαφή που έχουν με τους διαγωνιζόμενους και αποκάλυψαν πως βιώνουν από τη μοναδική τους πλευρά το παρασκήνιο του παιχνιδιού.

«Οι παίκτες αγχώνονται υπερβολικά. Δεν ξέρουν τι τους περιμένει. Είναι το πρόβλημα ότι δεν βλέπεις το ρολόι. Δεν ξέρεις πόσο χρόνο έχεις ως Chaser. Να σκεφτείς λίγο παραπάνω, ή να τη δώσεις την ερώτηση. Εκεί είναι που μπλοκάρει λίγο το σύστημα», δήλωσε η «Γυναίκα με τα μαύρα».

«Στην ουσία δεν τους κερδίζουμε εμείς, οι παίκτες μας κερδίζουν. Αν είναι καλοί οι παίκτες και εκμεταλλεύονται τα δικά μας τα λάθη. Γιατί εκεί παίζεται το παιχνίδι στον τελικό», συμπλήρωσε το «Βουνό».

«Μου έχει τύχει να θεωρώ κάποιον για Chaser. Ήταν ένας στην αρχή που πήγε μόνος του στον τελικό, πέτυχε άπειρες ερωτήσεις, ο άνθρωπος με το σπαθί του πήρε ό,τι πήρε. Κάποιοι παίκτες έχουν άγνοια κινδύνου, μπαίνουν μέσα και δεν έχουν καταλάβει ότι πρέπει να βρουν κάτι. Είναι λίγο πιο άνετοι. Και όταν πέφτει μια ερώτηση», συμπλήρωσε ο Ηλίας Αλεξίου.

«Ακόμα και αν συμπαθήσεις κάποιον παίκτη, από τη μία λες εδώ είναι παιχνίδι με έναν σκοπό. Σκοπός είναι να τους διώξω. Εννοείται θα συμπαθήσεις, αλλά σιγά σιγά παρασύρεσαι γιατί είμαστε Chasers. Επιλεχθήκαμε γιατί αγαπάμε τη γνώση και αγαπάμε την καταδίωξη. Τους βλέπουμε ανταγωνιστικά», απάντησε με τη σειρά του ο Πάνος Δημάκης.

Οι Chasers επίσης αφηγήθηκαν την πορεία τους μέχρι τη συμμετοχή τους στο «The Chase» και σε μια πηγαία συζήτηση αποκάλυψαν, τί σκέφτονται για το μέλλον και αν θα ήθελαν κάποια στιγμή να συνεχίσουν να εργάζονται στην τηλεόραση.

Συγκεκριμένα, ο «Αδέκαστος Επιθεωρητής» ανέφερε πως, «είμαι ανοιχτός. Αν υπάρχει κάποια καλή πρόταση και μου ταιριάζει και τα βρούμε, γιατί όχι; Δεν με ενοχλεί η έκθεση. Την έχω συνηθίσει τώρα πια και δεν είναι αυτοσκοπός όπως ίσως να ήταν στην αρχή που πήγαινα σε πολλά τηλεπαιχνίδια και χαιρόμουν που με βλέπαν. Τώρα καταλαβαίνω τι τραβάνε κάποιοι άνθρωποι που έχουν μια έκθεση και τους γνωρίζει ο κόσμος. Τώρα που βγάλαμε τις μάσκες δηλαδή, αρχίζω να έχω πρόβλημα στο σούπερ μάρκετ».

«Γενικώς στην ζωή ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, πιστεύω. Απλά να μένεις πιστός στις αρχές σου, σε αυτά που σου αρέσουν, που σε γεμίζουν, που σε αναπαύουν. Και ναι, γιατί όχι;», σημείωσε το «Βουνό» του Chase, Βασίλης Φασιάς.

«Είναι απίστευτο αυτό που κάνω αυτήν την στιγμή. Αλλά αν στο μέλλον υπήρχε μια δυνατότητα εγώ νομίζω θα υπερίσχυε η αγάπη μου για την ιστορία. Του στυλ ένα ντοκιμαντέρ. Εγώ λατρεύω τα κάστρα. Λατρεύω τους αρχαιολογικούς χώρους. Τα κάστρα είναι λίγο άγνωστα για πάρα πολύ κόσμο και έχουμε 800 κάστρα και πύργους σε όλη την Ελλάδα. Ίσως να μου άρεσε ένα τέτοιο ντοκιμαντέρ», υπογράμμισε με τη σειρά του το Γεράκι, ή κατά κόσμον, Πάνος Δημάκης.

«Εμένα είναι σπουδές μου η επικοινωνία. Θα έκανα τηλεόραση, την αγαπάω, τη σέβομαι, την παρακολουθώ, την εκτιμώ. Θα ήθελα πάρα πολύ στην Ελλάδα να έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε talk shows όπως στην Αμερική», κατέληξε η Μαρία Μάρκου.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024