Το παιχνίδι των απαγωγέων συνεχίζεται και το παρελθόν χτυπά ξανά την πόρτα των πρωταγωνιστών στο αποψινό επεισόδιο της κορυφαίας δραματικής σειράς του MEGA, «Σιωπηλός Δρόμος».
Τι θα δούμε απόψε στις 00:20 στο MEGA:
Επεισόδιο 7: «Οικογενειακή υπόθεση»
Η αποκάλυψη της απιστίας της Αθηνάς θα συνταράξει την οικογένειά της και θα την θέσει προ των ευθυνών της. Την ίδια στιγμή, η αστυνομία αποφασίζει να μην προχωρήσει σε συλλήψεις και να παρακολουθήσει τον δράστη με την ελπίδα να τους οδηγήσει στο κρησφύγετο όπου κρατούνται τα παιδιά. Η Θάλεια ακολουθεί τα στοιχεία που της άφησε ο «ενορχηστρωτής», καταλήγοντας σε μια παλιά υπόθεση που πηγαίνει 25 χρόνια πίσω. Ταυτόχρονα, ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο της οικογένειάς του και να αποτρέψει τον Βασίλη από το να προβεί σε αποκαλύψεις. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη θα ανατρέψει τα πάντα.
Το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά παρουσιάζει το έργο σύγχρονου χοροθεάτρου της Βαλεντίνης Γιαννοπούλου MyCenae. Μια παράσταση για τον μύθο των Ατρειδών. Για μια και μοναδική βραδιά την Κυριακή 6 Σεπτεμβρίου στις 20.30