Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Γιάννης Μπέζος: Με ρόλο-κλειδί σε πολυσυζητημένο project της ΕΡΤ

Γιάννης Μπέζος: Με ρόλο-κλειδί σε πολυσυζητημένο project της ΕΡΤ

Ο Γιάννης Μπέζος συνεχίζει στην ΕΡΤ με ρόλο-κλειδί σε ένα από τα νέα και πολύ αναμενόμενα projects

Μετά τη συμμετοχή του τη φετινή τηλεοπτική χρονιά στη σειρά της ΕΡΤ «Σε ξένα χέρια» όπως όλα δείχνουν ο Γιάννης Μπέζος παραμένει στη Δημόσια Τηλεόραση αναλαμβάνοντας έναν ρόλο-κλειδί σε ένα από τα φιλόδοξα projects που ετοιμάζει για του χρόνου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Real News, η νέα μουσική κωμωδία του Φοίβου Δεληβοριά θα ξεκινήσει με ένα δυνατό γκεστ. Ο Γιάννης Μπέζος θα μπει με φόρα και θα κάνει ποδαρικό στα «Νουμερα» , καθώς αναλαμβάνει έναν σημαντικό ρόλο. Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο διάσημος πρωταγωνιστής θα υποδυθεί τον ιδιοκτήτη του νυχτερινού κέντρου που αποφασίζει να αλλάξει το ρεπερτόριό του σε κάτι πιο εναλλακτικό και για τον λόγο αυτό προσλαμβάνει τον Φοίβο Δεληβοριά που υποδύεται έναν ξεχασμένο δημιουργό για να το αναλάβει.

Στη συνέχεια της ιστορίας, όπως αναφέρεται στην εφημερίδα, η συμφωνία των δύο αντρών κλείνει, αλλά ο ιδιοκτήτης στο πρώτο επεισόδιο σκοτώνεται και στη θέση του αναλαμβάνει ο γιος του ο οποίος έχει διαφορετικές σκέψεις και προσανατολίζεται σε πιο εμπορικά ονόματα για το νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Real, από τα «Νούμερα» αναμένεται να περάσουν πολλοί καλλιτέχνες όλων των ειδών, ενώ τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν με γοργούς ρυθμούς.

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024