
Ο Γκάβι νεότερος σκόρερ στην ιστορία της Ισπανίας (vid)
Ο Γκάβι με το γκολ του στην Πράγα απέναντι στην Εθνική Τσεχίας έγινε ο νεότερος σκόρερ για τη «φούρια ρόχα».
Η Ισπανία δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από την Πράγα, καθώς για την 2η αγωνιστική του Nations League, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Τσεχία του Τόμας Βατσλίκ.
Ωστόσο, η 5η Ιουνίου 2022 θα μείνει για πάντα «χαραγμένη» στο μυαλό του Γκάβι, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός της Μπαρτσελόνα, έγινε ο νεότερος σκόρερ στην Ιστορία της «Roja».
Σε ηλικία 17 ετών και 304 ημερών, ο Γκάβι ισοφάρισε σε 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και «πήρε» το σχετικό ρεκόρ από τον συμπαίκτη του στους «μπλαουγκράνα», Ανσού Φάτι, ο οποίος σκόραρε τον Σεπτέμβριο του 2020 σε βάρος της Ουκρανίας, όντας 17 ετών και 311 ημερών.
Δείτε και το γκολ του Γκάβι κόντρα στην Τσεχία:
What a goal Gavi!! With his weakfoot too. ? ? pic.twitter.com/EmzKClr730
— ???? ⚡️ (@FCBFadi10) June 5, 2022
- Τι είναι χειρότερο: Να σου κλέψει η AI τη δουλειά ή να γίνει το αφεντικό σου;
- Αστέρας Τρίπολης – Πανσερραϊκός 1-0: Άλμα παραμονής με Μακέντα
- Σοκ στο NBA: Πέθανε ο σέντερ του Μέμφις, Μπράντον Κλαρκ στα 29 του χρόνια
- Brain regain: Η πραγματικότητα πίσω από τους κυβερνητικούς πανηγυρισμούς
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-3: Πρώτος και καλύτερος στα πλέι άουτ
- Κάτω Τιθορέα: Δίωξη για πέντε κακουργήματα άσκησε η εισαγγελέας στους οκτώ συλληφθέντες για τη ληστεία

