Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κοντά σε ανανέωση ο Χουανκάρ

Κοντά σε ανανέωση ο Χουανκάρ

Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στα χρήματα, ο Χουάνκαρ έριξε τις απαιτήσεις του και όλα δείχνουν πως μια συμφωνία που την ήθελαν και οι δύο πλευρές θα γίνει πραγματικότητα.

Πριν από λίγες μέρες το χάσμα φαινόταν αγεφύρωτο. Ωστόσο η επιθυμία καμιά φορά παίζει πολύ σημαντικότερο ρόλο από τα χρήματα. Και από τη στιγμή που τόσο η πλευρά του Παναθηναϊκού, όσο και αυτή του Χουάνκαρ ήθελαν να συνεχίσουν μαζί, θα βρισκόταν τρόπος για να τα καταφέρουν.

Οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από το θέμα του Ισπανού αριστερού μπακ λένε πως ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στα χρήματα που έδινε στον παίκτη όσον αφορά τις «φιξ» απολαβές του. Περίμενε, μάλιστα, απ’ αυτόν μια κίνηση «καλής θέλησης», η οποία και ήρθε.

Ο Χουάνκαρ έριξε κι εκείνος τις απαιτήσεις του σε σχέση με τα χρήματα που ζητούσε πριν λίγες μέρες και πλέον εκείνο το χάσμα μοιάζει να έχει μικρύνει περισσότερο από κάθε άλλη φορά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον οι δύο πλευρές είναι μια ανάσα από το να δώσουν οριστικά τα χέρια και υπογράψουν νέο διετές συμβόλαιο, όπως ήταν και η επιθυμία τους από την πρώτη στιγμή. Ο Χουάνκαρ, άλλωστε, δεν είχε κρύψει ποτέ πως στον Παναθηναϊκό νιώθει υπέροχα, αλλά θα ήθελε να εξαργυρώσει την καλή του σεζόν. Και ο Παναθηναϊκός δεν είχε κρύψει ποτέ προς τον παίκτη πως αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες η ανανέωση του συμβολαίου του και πως ήθελε να τον διατηρήσει έπειτα και από τη μεγάλη επιθυμία του Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Το happy end είναι πλέον πιο κοντά από ποτέ, με τον Παναθηναϊκό να κλείνει πολύ γρήγορα ακόμα μια εκκρεμότητα και να δείχνει πως ο φετινός του σχεδιασμός λειτουργεί εξαιρετικά

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024