Κυριακή 28 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Εξελίξεις με Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό

Εξελίξεις με Χουάνκαρ στον Παναθηναϊκό

Κρίσιμη εβδομάδα θα είναι αυτή στον Παναθηναϊκό σχετικά με την υπόθεση ανανέωσης του Χουάνκαρ. Ποιά είναι τα δεδομένα της υπόθεσης…

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να απέκτησε τον Γιούρι Λοντίγκιν και να παρακολουθεί στενά την αγορά προκειμένου να ενισχυθεί, όμως η υπόθεση που «καίει» περισσότερο το τριφύλλι τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι άλλη από το νέο συμβόλαιο του Χουάνκαρ.

Ο Ισπανός μπακ μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θέλει να τον διατηρήσει στο πράσινο ρόστερ και εδώ και αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα οι δυο πλευρές βρίσκονται σε διαρκείς επαφές για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ωστόσο, ο Χουάνκαρ προς το παρόν έχει διαφορά με τον Παναθηναϊκό στο οικονομικό κομμάτι και δεν έχει επιτευχθεί συμφωνία. Παρόλα αυτά, το τριφύλλι θα κάνει και νέο κύκλο επαφών με τον παίκτη αυτή τη βδομάδα, προκειμένου να προκύψει κι ένα τέλος στην διαπραγμάτευση των δύο πλευρών για την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Είτε θετικό είτε αρνητικό, οι όποιες εξελίξεις στην υπόθεση θα ξεκαθαρίσουν αυτή τη βδομάδα, με το θετικό να είναι ότι και οι δυο θέλουν να συνεχίσουν μαζί. Αλλά προς το παρόν να μην τα βρίσκουν στα χρήματα.

Sports in

Ο Ολυμπιακός των 21 Ευρωπαϊκών τελικών επί εποχής Βαγγέλη Μαρινάκη

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ανέλαβε τα ηνία του Ολυμπιακού το 2010 και εκτός από την ΠΑΕ στηρίζει και τον Ερασιτέχνη, με αποτέλεσμα να είναι ένας από τους κορυφαίους πολυαθλητικούς συλλόγους στον κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 28 Απριλίου 2024