Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ξενοδοχειακός εξοπλισμός για superhosts: Ό,τι θα χρειαστείς για να αναβαθμίσεις το κατάλυμά σου

Ξενοδοχειακός εξοπλισμός για superhosts: Ό,τι θα χρειαστείς για να αναβαθμίσεις το κατάλυμά σου

Επτά πράγματα που θα σε βοηθήσουν να βρεθείς στην κορυφή της προτίμησης των παραθεριστών

Η σεζόν έχει ανοίξει για τα καλά και – επιτέλους – είναι εξαιρετικά υποσχόμενη. Έπειτα από δυο δύσκολα χρόνια, είτε διαθέτεις τη δική σου ξενοδοχειακή μονάδα, είτε εκμισθώνεις κάποιο airbnb, το σίγουρο είναι ότι χρειάζεσαι μια «ανάσα». Και θα την έχεις, αρκεί να προχωρήσεις στις κατάλληλες επενδύσεις, που θα καταστήσουν το κατάλυμά σου ακόμη πιο θελκτικό.

Μην τρομάξεις από τη λέξη: μια «επένδυση» δεν μεταφράζεται πάντα σε μεγάλα χρηματικά ποσά. Ειδικά αν φροντίσεις να προμηθευτείς τον εξοπλισμό που θα αναβαθμίσει το κατάλυμά σου από το κατάλληλο μέρος. Για παράδειγμα, στο shopflix.gr βρήκαμε εξαιρετικές προσφορές και πολύ συμφέρουσες τιμές σε μια σειρά από προϊόντα που θα διευκολύνουν την επαγγελματική σου καθημερινότητα και θα εκπέμψουν την αίσθηση πολυτέλειας που όλοι αναζητούν από τις διακοπές τους.

Τηλεόραση Smart Samsung QLED 4K UHD QE43Q60A HDR 43″

Ιδανική επιλογή για λόμπι ξενοδοχείου, αλλά και για πολυτελές airbnb, η QLED Smart TV τα έχει όλα: και το μέγεθος που αντιστοιχεί σε μια προσεγμένη τουριστική επιχείρηση, και κρυστάλλινη εικόνα και ήχο και άψογο design.

Η τεχνολογία Quantum Dot χαρίζει 100% όγκο χρώματος στο ένα δισεκατομμύριο αποχρώσεις ακριβείας που διαθέτει η Smart TV της Samsung, το Dual LED εξασφαλίζει έντονες αντιθέσεις που δίνουν πνοή στην εικόνα, και το Quantum HDR δίνει ζωή σε κάθε λεπτομέρεια και μεγαλύτερη εμβέλεια χρωμάτων και φωτεινότητας από το HD.

Πανίσχυρος επεξεργαστής (Quantum Processor 4K Lite) για πεντακάθαρη 4K ανάλυση και Motion Xcelerator για απίστευτη λεπτομέρεια ακόμη και στην πιο γρήγορη σκηνή συμπληρώνουν το οπτικό αποτέλεσμα, ενώ το Object Tracking Sound Lite και το Adaptive Sound δίνουν τρισδιάστατο βελτιστοποιημένο ήχο. Για το design της δεν έχουμε να πούμε πολλά – τα βλέπεις και μόνος σου.

Αγόρασέ τη με 46% έκπτωση στα 429€.

Krups Nespresso Inissia Καφετιέρα 1260W

Τοποθετημένη στο κομψό κουζινάκι του οικήματος που μισθώνεις ή σε περίοπτη θέση του ξενοδοχειακού μπουφέ, δίπλα στην καφετιέρα του γαλλικού; Όπου και να βρεθεί, η λεπτεπίλεπτη αλλά δυνατή μηχανή της Krups θα ολοκληρώσει το αισθητικό αποτέλεσμα.

Με χαμηλό βάρος, για επιπλέον φορητότητα, και μόλις 25 δευτερόλεπτα αναμονή προθέρμανσης, προσφέρει πεντανόστιμο καφέ με το άγγιγμα ενός κουμπιού – και μάλιστα σε δυο μεγέθη (Espresso και Lungo) για να είναι όλοι ικανοποιημένοι. Ίσως το πιο σημαντικό: απενεργοποιείται αυτόματα έπειτα από 9 λεπτά αδράνειας, εξοικονομώντας ενέργεια.

Αγόρασέ τη από 98,99€.

Κουδούνι Ubiquiti UVC G4 Doorbell Ασύρματο Πόρτας με Κάμερα & Wi-Fi

Δεν ξέρουμε πόση σημασία θα του δώσουν οι φιλοξενούμενοί σου, όμως εσύ είναι βέβαιο ότι θα το εκτιμήσεις και με το παραπάνω. Το ψηφιακό θυροτηλέφωνο της Ubiquity είναι εξοπλισμένο με κάμερα με αισθητήρα 5MP υψηλής ποιότητας και ενισχυμένη νυχτερινή «όραση», ενώ συνδέεται μέσω Wi-Fi με το κινητό σου.

Ο αισθητήρας PIR που διαθέτει σε ενημερώνει άμεσα για κάθε κίνηση μπροστά στην πόρτα σου, ενώ έχεις τη δυνατότητα ηχητικής επικοινωνίας σε πραγματικό χρόνο με όποιον βρίσκεται στο σημείο. Πρακτικά, αυτό σημαίνει ότι μπορείς να έχεις πάντα τον έλεγχο της ασφάλειας του καταλύματός σου, ακόμη κι αν βρίσκεσαι στην άλλη άκρη της Ελλάδας (ή και του κόσμου) – και να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αγόρασέ το από 256,58€.

Access Point TP-LINK Deco X60 v2 Mesh Wi‑Fi 6 Dual Band 2.4 & 5GHz σε Διπλό Kit

Κανείς δεν θα το δει, όμως όλοι θα το καταλάβουν. Το access point Deco X60 v2 της TP-LINK είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ή να επεκτείνεις ένα ασύρματο δίκτυο ικανό να εξυπηρετήσει πολλαπλές συσκευές χωρίς προβλήματα. Χάρη στο WiFi mesh που υποστηρίζει, εξαλείφει τις «νεκρές» ζώνες και παρέχει απρόσκοπτο WiFi με υψηλότερες ταχύτητες σε κάθε σημείο.

Ταυτόχρονα, εκπέμπει σήμα σε δύο συχνότητες (2.4 & 5GHz), καθεμιά εκ των οποίων διαθέτει τα δικά της πλεονεκτήματα: η πρώτη είναι πιο διαδεδομένη και διαθέτει μεγαλύτερη εμβέλεια, ενώ η δεύτερη είναι ταχύτερη αλλά πιο ευαίσθητη σε εμπόδια (όπως οι τοίχοι). Με αυτό τον τρόπο, καλύπτει ανά πάσα στιγμή κάθε ανάγκη των χρηστών, ενώ η βέλτιστη ταχύτητα διασφαλίζεται και από το γεγονός ότι είναι γενιάς WiFi 6 (το πιο σύγχρονο πρότυπο που δίνει ταχύτητες έως και 40% πάνω από το WiFi 5).

Αγόρασέ το από 297,60€.

Βοηθητικά Τραπεζάκια Megapap Roma Κρεμ – Καπουτσίνο – Καφέ

Από ένα τραπεζάκι σε τρία δωμάτια, διαλεγμένο με βάση τους χρωματικούς συνδυασμούς που έχεις επιλέξει για το καθένα ή και τα τρία στο ίδιο Airbnb, βολικά τοποθετημένα το ένα κάτω από το άλλο ώστε οι επισκέπτες και χώρο να έχουν και να μπορούν να απολαύσουν ένα μεγάλο γεύμα στο προσωρινό τους σπίτι;

Όπως και αν αποφασίσεις να τα χρησιμοποιήσεις, τα τραπεζάκια της Megapap θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπο, ενώ χάρη στη σύνθεσή τους από νοβοπάν και την επένδυσή τους με μελαμίνη είναι ανθεκτικά στα γρατσουνίσματα, την τριβή και τα διαβρωτικά.

Αγόρασέ τα από 55€.

Σετ Πετσέτες 24home 75x145cm Γκρι 3τμχ

Καλό το κλασικό λευκό, αλλά η συγκεκριμένη πλούσια απόχρωση του γκρι δίνει έναν έξτρα τόνο αριστοκρατικότητας και άνεσης – και ταιριάζει γάντι σε χώρους με πολυτελή, αλλά και boho αισθητική.

Το σετ της Sena, όμως, έχει και πολλά ακόμη θετικά: αποτελείται από 100% υδρόφιλο αιγυπτιακό βαμβάκι, έχει βάρος 500γρ./τ.μ. και περιλαμβάνει ό,τι θα χρειαστούν οι φιλοξενούμενοί σου στη διάρκεια της διαμονής τους: πετσέτα μπάνιου, προσώπου και χεριών.

Αγόρασέ το με 30% έκπτωση στα 14,19€.

Σετ Σεντόνια Μονά Palamaiki Sc407 175x270cm Γαλάζιο

Όπως γνωρίζεις καλύτερα από εμάς, τα λευκά είδη παίζουν κρίσιμο ρόλο στην εμπειρία του επισκέπτη. Ανήκουν στα πρώτα πράγματα που παρατηρεί φτάνοντας στο δωμάτιο και μπορούν να απογειώσουν ή να αναβαθμίσουν την άνεση τις ώρες που κοιμάται.

Το σετ σεντονιών της εταιρείας Palamaiki θα πάρει «Άριστα» σε όλα τα παραπάνω και σε πολλά ακόμη. Η σύνθεσή του αποτελείται από 70% βαμβάκι, αφήνοντας τέλεια αίσθηση, αλλά και από 30% πολυεστέρα που το κάνει πιο ανθεκτικό στη φθορά, πιο ελαστικό, αλλά και να μην τσαλακώνεται εύκολα.

Αγόρασέ το από 20,65€.

Χρειάζεσαι περισσότερα; Θα τα βρεις στην τεράστια ποικιλία του shopflix.gr σε ξενοδοχειακό εξοπλισμό, ανάμεσα σε άλλα είδη για επαγγελματίες. Και μην σε ανησυχεί που η σεζόν ξεκίνησε ήδη. Χάρη στην αποκλειστική συνεργασία της πλατφόρμας με την Courier Center, η παραγγελία σου θα φτάσει στην ακριβή ώρα παράδοσης που θα δεις, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και αν βρίσκεσαι, για να αποφύγεις τις δυσάρεστες εκπλήξεις.

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024