Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
Τουρκία: Την ώρα του γάμου άνοιξε το ταβάνι και έπεσε ένας άνδρας από τον πάνω όροφο

Τουρκία: Την ώρα του γάμου άνοιξε το ταβάνι και έπεσε ένας άνδρας από τον πάνω όροφο

Ο άνδρας έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του και κρεμάστηκε από το ταβάνι ενώ από κάτω γινόταν γάμος. Διαδραματίστηκαν απίστευτες σκηνές

Όλα έδειχναν να κυλούν ονειρικά κατά τη διάρκεια ενός γάμου που έγινε στην Τουρκία, στην περιοχή του Γκαζιαντέπ. Οι καλεσμένοι διασκέδαζαν, τα φαγητά είχαν βγει και έτρωγαν, η μουσική έπαιζε και κάποιοι χόρευαν στην πίστα και όλοι εύχονταν στους νεόνυμφους «βιον ανθόσπαρτον».

Ξαφνικά όμως ένας θόρυβος έκανε τους πάντες να παγώσουν. Ακούστηκε σαν να σκίζεται το ταβάνι. Και πριν κανείς καταλάβει τι γινόταν, άνοιξε μια τρύπα ψηλά και ένας άνδρας έπεσε. Πιάστηκε την τελευταία στιγμή από κάποιο σίδερο.

Άνοιξε το… ταβανι

Κρεμόταν επάνω από την τούρτα. Όλοι κοίταζαν ψηλά με το στόμα ανοιχτό μετά το αρχικό σοκ και τα πρώτα ουρλιαχτά. Ο άνδρας συνέχιζε να αιωρείται. Κάποιοι έτρεξαν να τον πιάσουν πριν πέσει.

Δεν τα κατάφεραν ο άνδρας έπεσε από ύψος 4 μέτρων στο τραπέζι με την τούρτα. Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε. Στον επάνω όροφο από εκεί που γινόταν η γαμήλια τελετή βρίσκεται ένα κλωστοϋφαντουργείο. Σε κάποιο σημείο το πάτωμα είχε χαλάσει και το είχαν κλείσει πρόχειρα με γυψοσανίδα.

Ο άνδρας που εργάζεται στο κλωστοϋφαντουργείο δεν πρόσεξε και πάτησε και με τα δυο του τα πόδια επάνω στην γυψοσανίδα, η οποία έσπασε. Ο άνδρας έπεσε στο κενό. Κατάφερε μόνο να πιαστεί για λίγα δευτερόλεπτα και αυτό τον έσωσε γιατί έκοψε την ορμή της πτώσης.

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024