Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπράντλεϊ Κούπερ: Το φιλί με άντρα συμπρωταγωνιστή του στο πεζοδρόμιο [Εικόνες]

Μπράντλεϊ Κούπερ: Το φιλί με άντρα συμπρωταγωνιστή του στο πεζοδρόμιο [Εικόνες]

Δείτε τις εικόνες...

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται τα γυρίσματα της νέα ταινίας του Μπράντλεϊ Κούπερ με τίτλο «Maestro», στην οποία θα υποδυθεί τον συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν.

Ο 47χρονος σταρ έγινε πραγματικά αγνώριστος με τη βοήθεια μακιγιάζ και προσθετικής, προκειμένου να πλησιάσει όσο το δυνατόν περισσότερο εμφανισιακά τον καλλιτέχνη που βρισκόταν πίσω από τα μεγάλα σόου του Μπρόντγουεϊ, όπως το «West Side Story».

Με ρυτιδιασμένο, γερασμένο πρόσωπο, λευκά μαλλιά και γυαλιά οράσεως, ο Κούπερ είναι «φτυστός» ο μαέστρος σε μεγάλη ηλικία, ενώ στις φωτογραφίες που τον δείχνουν σε νεαρότερη ηλικία δείχνει να έχει κρατήσει την πραγματική του όψη.

Εκτός από πρωταγωνιστής της νέας ταινίας παραγωγής Netflix, ο Κούπερ έχει αναλάβει και τη σκηνοθεσία της, ενώ στο πλευρό του θα έχει την Κάρεϊ Μάλιγκαν, τη Μάγια Χοκ και τον Ματ Μπόμερ.

Το σενάριο, το οποίο συνυπογράφει, εστιάζει στην πολύπλοκη σχέση του Μπερνστάιν με τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε, που διήρκεσε περισσότερο από 30 χρόνια, από την πρώτη τους συνάντηση μέχρι τους δύο αρραβώνες τους, τον γάμο και την απόκτηση των τριών παιδιών τους, ενώ εκείνος πάλευε με τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Το φιλί του Μπράντλεϊ Κούπερ με τον Ματ Μπόμερ

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων, ο τηλεοπτικός φακός συνέλαβε τον Μπράντλεϊ Κούπερ να φιλιέται με τον συμπρωταγωνιστή του Ματ Μπόμερ.

Ο 44χρονος απόφοιτος του White Collar κρατούσε το πηγούνι του 47χρονου πρωταγωνιστή του America Sniper καθώς αντάλλαξαν ένα φιλί στο πεζοδρόμιο, δίπλα σε ένα πάρκο στο Μανχάταν.

Ο Μπράντλεϊ Κούπερ πρωταγωνιστεί στο ρόλο του διάσημου συνθέτη Λέοναρντ Μπερνστάιν, ενώ ο Ματ Μπόμερ έχει αναλάβει τον ρόλο ενός παίκτη κλαρινέτου, με τον οποίο ο Bernstein είχε ένα σύντομο ειδύλλιο.

Δείτε φωτογραφίες

Sports in

Σοκ με Νικολοπούλου στον Ολυμπιακό: Υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού

Μεγάλο πλήγμα για γυναικεία ομάδα μπάσκετ ου Ολυμπιακού, καθώς η αρχηγός των ερυθρόλευκων υπέστη σημαντικό τραυματισμό στο γόνατο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024