Τα προηγούμενα χρόνια ήταν δύσκολα για όλη την ανθρωπότητα λόγω της πανδημίας του κοροναϊού, που επηρέασε φυσικά και τον αθλητισμό. Μετά από αρκετό καιρό ωστόσο, επιστρέφουν τα επιστημονικά συνέδρια και σεμινάρια, με τον Ολυμπιακό να πρωτοπορεί για άλλη μια φορά και στον τομέα της ιατρικής.

Η ιατρική ομάδα των πρωταθλητών Ελλάδας, δεν θα μπορούσε να λείπει από το τεράστιο σε αξία επιστημονικό meeting που διεξάγεται 4-6 Ιουνίου στη Λιόν της Γαλλίας στο πλαίσιο του XXIX Isokinetic Conference Football Medicine «THE PLAYERS’ VOICES».

Ποιος εκπροσωπεί τον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός, εκπροσωπούμενος από τον γιατρό του, Χρήστο Θέο, ο οποίος είναι και διευθυντής Ορθοπαιδικός Χειρουργός στο Θεραπευτήριο Μετροπόλιταν, συμμετέχει σε αυτή την σπουδαία επιστημονική συνάντηση εμπλουτίζοντας τις γνώσεις πάνω στις μοντέρνες θεραπείες των αθλητικών τραυματισμών και στις τεχνικές πρόληψης και αντιμετώπισης.

Όπως είναι εύκολα αντιληπτό ο Ολυμπιακός δεν θα μπορούσε να λείπει από μια τέτοια συνάντηση όπου οι ιατρικές ομάδες των μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων από όλο τον κόσμο συναντώνται για να καθορίσουν όχι μόνο τις εξελίξεις στην πρόληψη και αντιμετώπιση των κακώσεων στο ποδόσφαιρο αλλά να ακουστεί – για πρώτη φορά – και η φωνή των «πρωταγωνιστών», των άμεσα ενδιαφερόμενων, των ίδιων των αθλητών.

Εξάλλου, ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Θέος εκπροσωπεί τον σύλλογο κάθε χρόνο σε ανάλογες σημαντικές επιστημονικές συναντήσεις της UEFA και FIFA, αλλά και ιατρικά και επιστημονικά συνέδρια.