Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε το πρωί της Κυριακής 5 Ιουνίου 2022 στον κόμβο Μενιδίου της Ιόνιας Οδού μετά από φωτιά που ξέσπασε σε λεωφορείο.
Οι μαύροι καπνοί έγιναν ορατοί από την Αμφιλοχία.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του karvasaras.gr, πρόκειται για λεωφορείο του ΚΤΕΛ το οποίο έπιασε φωτιά από άγνωστη αιτία, ενώ οι επιβάτες και ο οδηγός αποβιβάστηκαν εγκαίρως και είναι καλά στην υγεία τους.
Καταστράφηκε ολοσχερώς
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι στο σημείο έσπευσε άμεσα ισχυρή πυροσβεστική δύναμη από την Αμφιλοχία για την κατάσβεση, όμως το λεωφορείο φαίνεται να είχε καταστραφεί ολοσχερώς.
Η μουσική παράσταση «ASTORIA» μάς μεταφέρει στη Νέα Υόρκη του Μεσοπολέμου, εκεί όπου μια μικρή Ελλάδα γεννιέται μέσα σε ένα καφενείο στην καρδιά της Αστόριας και το τραγούδι γίνεται φωνή, παρηγοριά και αντίσταση.